Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Tobias Kisum skifter fra AaB til White Hawks

Elite Nord Frederikshavn A/S kan med glæde offentliggøre, at man har skrevet en to-årig kontrakt med 26-årige Tobias Kisum. 

Tobias Kisum er en teknisk dygtig forward der de seneste fire sæsoner har spillet i AaB Ishockey, hvor han er gået fra at være et stort talent til at være en profil i dansk ishockey.

- Vi er glade for, at Tobias har lyst til at prøve sine færdigheder af i Frederikshavn, hvor han uden tvivl får en vigtig rolle på vores hold. Det har således været lidt af en ønskespiller for os, da vi tror at han kan udvikle sig endnu mere under den kommende spillestil, som vores cheftræner praktiserer, siger direktør Henrik Andersen.

Han har udover seks sæsoner i den bedste danske række også været i Sverige, hvor han har spillet for Leksand i fire år. Det blev til to kampe for Leksand i Allsvenskan og masser af kampe i Junior 18 og Junior 20 rækken i det svenske.

- Der er ingen tvivl om, at vi her får en spiller, vi kan vente os rigtig meget af i Frederikshavn, og vi ser meget frem til samarbejdet med Tobias i de to kommende sæsoner, udtaler Henrik Andersen.

Tobias vil spille med White Hawks trøje nr. 17

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close