Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.05.2022 | Af: Peter Marquard

Torsdag: Name It åbner sin butik i Frederikshavn

Maria Christensen er butikschef i den nye Name It, som er rykket ind i dele af Danske Banks tidligere lokale.
Når Name It torsdag morgen kl. 8.00 slår dørene op til kædens nye butik i dele af Danske Banks tidligere lokaler i gågaden i Frederikshavn, bliver det med et væld af gode tilbud. Til de morgenfriske kunder er der ekstra gode tilbud i sigte.

 

- Vi åbner allerede kl. 8.00, og de første 20 kunder i køen får udleveret et guldkort. Kortet giver 50 procent på kundernes køb. Til alle andre giver vi 30 procent indtil kl. 10.00, og derefter er der 25 procent rabat på alle varer i butikken til og med lørdag, fortæller Maria Christensen, der er butikschef i den nye Name It.

Name It er en kæde med tøj til børn og unge teens i alderen 0-14 år. Butikken i Frederikshavn er nummer 41 i rækken af Bestseller-ejede Name It-butikker.

- Prismæssigt ligger vi i et leje, hvor alle kan være med. Tøjet er fantasifuldt og moderigtigt design i sæsonens farver, og vi får nye varer hver dag året rundt, så der er altid noget nyt at kigge på. Samtidig har vi et stærkt basisprogram i et fornuftigt prisleje, hvor alle størrelser er på lager, siger Maria Christensen.

Maria Christensen og det øvrige personale glæder sig til at vise Frederikshavn den nye butik.

- Vi er selvfølgelig spændte på åbningsdagen, og vi ser frem til at give vores kunder en god oplevelse. Butikken er bemandet med personale fra vores område, så der vil være kendte ansigter i butikken, siger Maria Christensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close