Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

67-årig mand fra Læsø druknede torsdag aften

En hyggelig tur på vandet ud for Vesterø Havn på Læsø udviklede sig her til aften til et mareridt for fem sejlere. En 67-årig mand fra Læsø er druknet, mens fire er reddet i land.

 

- Tidligere på eftermiddagen tog tre personer afsted i en jolle. På et tidspunkt falder den ene i vandet, og de to andre forsøger at holde vedkommende oppe, men pludselig vælter jollen, og dermed ligger alle tre personer i vandet, fortæller vagtchef Poul Fastergaard, Nordjyllands Politi, til TV2 Nord.


Men herfra udvikler sagen sig endnu mere uheldigt.

- På et tidspunkt kommer en speedbåd med to tyskere ombord forbi stedet, hvor de tre ligger i vandet. De stopper og forsøger at redde de tre op af vandet, men i forsøget vælter deres speedbåd også, så der nu ligger fem personer i vandet, uddyber vagtchefen.

Dermed bliver en stor redningsaktion sat i gang med redningshelikoptere fra Danmark og Sverige og redningsbåde fra Østerby og Sæby.

- Det lykkes at finde alle fem personer i vandet, men desværre er en af personerne fra jollen afgået ved døden.

Nordjyllands Politi oplyser sent torsdag aften, at den afdøde er en 67-årig mand fra Læsø, og vedkommende havde ikke redningsvest på, da han faldt i vandet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close