Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.12.2015 | Af: Kanal Frederikshavn

Tre børnehaver samles i Børnehuset Molevitten

Navnet er valgt ud fra ønsket om at få et navn, der kan opsummere de to lokalsamfund og de tre tidligere børnehaver.
Børnehuset Molevitten bliver det nye navn, når Andedammen i Elling, Strandby Børnehave og Børnehaven Havblik i Strandby samles i Børnehuset Andedammen.

 

Ombygningen af Børnehuset Andedammen i Elling er ved at være overstået og klar til etapevis indflytning. Børnene fra de tre institutioner flytter ind i det nye fælles hus i denne måned. Dertil kommer et antal nye vuggestuepladser i løbet af 2016.

Leder af Dagtilbudsdistrikt Nord har på vegne af forældre og medarbejdere i de tre fusionerende børnehaver indsendt ønske om, at det nye børnehus får navnet Børnehuset Molevitten.

Det foreslåede navn er valgt ud fra ønsket om at få et navn, der kan opsummere de to lokalsamfund og de tre tidligere børnehaver. Et navn, der skal rumme "hele molevitten", og et sjovt navn, som ikke havde referencer til nogle af de eksisterende børnehaver.

Forældre, børn og medarbejdere i de tre børnehaver har kunnet komme med forslag til deres nye fælles navn. Derefter har medarbejderne på en pædagogisk dag valgt navnet blandt de mange indkomne forslag.

I slutspurten blev det Børnehuset Molevitten, som blev valgt med overvældende flertal. Navnet er nu også blevet godkendt af politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close