Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.05.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Tre gode idéer til jeres næste firma-arrangement

Når man har sin daglige gang i en virksomhed, som er der rigtig mange ting, som spiller en stor rolle i forhold til ens arbejdsglæde. Det kommer i høj grad an på, om det arbejde, som man laver, driver en i det daglige og om man har et godt miljø i iblandt kollegaerne på arbejdspladsen.

 

Artiklen er sponsoreret af City Bowling

Netop det sidstnævnte, er noget, som er utroligt vigtigt, da det ikke er alle som husker på at dyrke forholdet, som de har med deres kollegaer. Vi bruger over 7 timer hver eneste dag med vores kollegaer, så i rigtig mange tilfælde bliver ens kollegaer nogle rigtig gode venner, som man har det godt med både på og udenfor arbejdspladsen.

Man skal huske at lave noget med sine kollegaer udenfor arbejdstiden, så man ikke kun snakker om arbejdsrelaterede ting, så derfor vil vi i denne artikel præsentere dig for nogle gode idéer, som du kan tage udgangspunkt i for at arrangere en hyggelig dag eller aften sammen med dine kollegaer.

Tag ud og kør gokart
Vi lægger ud med en ide, hvor der er fart på! Vi vil anbefale alle grupper af kollegaer at tage ud og køre gokart, da det simpelthen er noget, som bliver supersjovt for alle. Der kan måske være nogle, som ikke er så trygge ved at køre stærkt i gokart, men langt de fleste oplever, at det slet ikke er så farlige, som det kan lyde.

Det sjove ved gokart er, at man dyster imod sine kollegaer om at komme først over målstregen, hvilket sætter nogle rammer som både tilgodeser konkurrencemennesker samt dem, som har et indre legebarn. Efter racet vil man naturligvis have håneretten på arbejdspladsen, hvilket man aldrig skal undervurdere!

Bowling er noget, der tager kegler
Vores andet forslag er at tage dine kollegaer med ud og bowle! Det gode ved at tage dine kollegaer med ud og bowle, er, at det er en aktivitet, som langt de fleste har et forhold til og har prøvet mindst en gang før. Derfor risikerer man ikke, at nogle føler sig udtrykke, da bowling er noget af det mest ufarlige og hyggelige, som man kan udsætte hinanden for.

Det gode ved bowling er, at det foregår meget stille og roligt, hvilket inviterer til at man sagtens kan hyggesnakke imens spillet er i gang. Bowling kan derfor være en meget god aktivitet for både at lære mere om hinanden samtidig med at man kæmper imod hinanden om førstepladsen! Hvis du vil læse mere om bowling som jeres næste arrangement, kan du læse mere om jeres muligheder her.

En aften til comedy
Hvis man søger et godt grin sammen med sine kollegaer, så kan det være en god mulighed at tage ud og opleve comedy. Comedy bliver lavet over hele landet, så det handler blot om at finde et sted, hvor der er mulighed for at bestille et bord. Det gode ved comedy er, at der er garanti for en sjov aften, som alle vil komme til at nyde. Efter comedy vil det være naturligt at afslutte aftenen med at tage ud og så en gang mad eller nogle drinks!

Lad dig inspirere af disse tre idéer til jeres næste arrangement iblandt kollegaerne!

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close