Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.04.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Tre nemme tips til indretning af boligen

Det kan være en stor opgave at indrette en bolig. Der skal helst være pænt og samtidig også stilfuldt. Derudover skal det også gerne være forholdsvis nemt at vedligeholde. Her får du et par nemme tips til, hvordan det kan gøres.

 

For det første er der møbleringen. Her er det vigtigt at ramme en balance. Hvis der proppes for mange møbler ind, så kan det meget hurtigt komme til at fremstå rodet.

Er der derimod for få møbler, så kan det virke det tomt og kedeligt. Derfor er det en god idé at holde det simpelt, men alligevel have nogle kvalitetsmøbler til at slænge sig på. Det kunne for eksempel være en luksus daybed.

Væggene
Når du har styr på møbleringen, så kan du gå videre til væggene. Her gælder lidt det samme som før: Hverken for meget eller for lidt. Dine vægge kan nemt bruges til mere personlige ting. Det kan være familiebilleder, et yndlingsmaleri eller måske en fed plakat.

Det giver dig muligheden for at være kreativ og vise din personlighed frem. På den måde bliver det spændende at kigge rundt på dine vægge – både for dig og dine gæster.

Et friskt pust

Sidst men ikke mindst så kan det være en god idé med noget farve. Det kan være med til at give et friskt pust og godt humør. En helt simpel måde at få farve ind i dit hjem kan være ved at have blomster. Her kan du selv vælge de blomster, du bedst kan lide, og de er ikke permanente – så du kan vælge en ny slags næste gang.

Hvis du gerne vil have endnu mere farve og liv, så kan du male en af dine vægge en anden farve. På den måde får du en god kontrast i rummet, og du får mulighed for at bruge noget farve, uden det bliver for meget.

Denne artikel præsenteres i samarbejde med virksomheden Partnertekst.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close