Tre sejre til IF Skjold Sæby, Østervraa IF og FfI

• 1 af 2
  • 2 af 2
    - Dem vi sparkede ind i foråret, sparker vi nu til indkast, konkluderer Dybvad-træner Brian Binder Andersen.
Af: Michael Frederiksen

Dybvad har fået kærlighede at føle i serie 3. Forårets fem sidste kampe var et festfyrværkeri med 25 Dybvad-mål. I efterårets fem første kampe har oprykkerne fra Dybvad kun scoret to mål og ligger sidst med nul point.

Jyllandsserien, pulje 1:
IF Skjold Sæby hentede tre vigtige point i udekampen mod Støvring IF. 2-1 stod der på måltavlen til gæsterne, da dommeren fløjtede regnvejrskampen af. Jakob "Mølby" Kristensen og Anders Høst scorede. Det var anden kamp i træk, at scoringer fra netop de to spillere kastede en sig af sejr.

Sæby er nu på andenpladsen med fire point ned til den femteplads, som er vigtig at undgå. Kun de fire øverste får lov til at spille om oprykning til Danmarksserien i foråret.

Serie 1, pulje 5:
Østervraa IF besejrede Aabybro IF med 2-0 på udebane. "En vanvittig sejr i Østervrå-målestok", mener holdleder Mathias Rosendal. Med sejren byttede de to hold plads. Nu er ØVI på andenpladsen foran Aabybro IF.

Masser af regn gjorde grønsværen til en pløjemark, og det var bestemt ikke til ØVIs fordel. De vil nemlig gerne spille poleret fodbold. Kampen viste dog, at spillerne også er i stand til at fighte. Mads Kiil scorede til 1-0, og i dommerens tillægstid, da Aabybro satsede alt, afgjorde Andreas Bundgaard kampen definitivt i tomt mål.

Østervraa IF er seks point efter topholdet FfI, som dog har spillet en kamp mere. Netop de to hold mødes på søndag eftermiddag i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

FfI vandt lørdag med 3-2 over Jetsmark i en grotesk kamp, hvor FfI førte med 2-0 og i flere minutter spillede med tre mand i overtal uden at kunne udnytte det. I stedet udlignede Jetsmark til 2-2 med kun lidt over 10 minutter igen. Indskiftede Tobias Wiis blev dog matchvinder for hjemmeholdet og sikrede FfI sin fjerde sejr i træk.

Jeppe Birklykke og Daniel Overlade - kåret til kampens spiller af sine holdkammerater - scorede FfI's to første mål. FfI er noteret for 16 point ud af 18 mulige.

Serie 2, pulje 11:
Kun fire point skiller topholdet Sulsted IF fra Hjørring Frem under nedrykningsstregen. Det siger alt om, at ALLE kampe er vigtige og umulige at forudsige i denne række.

Skagen IK tabte 1-2 til Hals FS, som allerede i kampens første minut scorede til 1-0. Marius Bagh Sørensen udlignede hurtigt til 1-1, men et minut efter straffede gæsterne hjemmeholdets gavmilde forsvar. Tre mål i kampens første 12 minutter, og - desværre for Skagen - blev der ikke scoret flere mål.

- Anden halvleg var positiv. Vi fik presset modstanderne tilbage, men trods tre-fire gode chancer fulgte effektiviteten ikke med. I nederlagets stund må vi også kreditere Hals for at spille en god gang positiv fodbold, siger SIK-træner Jesper Nielsen.

Skagen IK ligger tredjesidst, et point efter IF Skjod Sæby, som tirsdag aften møder Hjørring Frem.

Serie 3, pulje 23:
SEIF lå på førstepladsen inden torsdagens lokalbrag mod FfI, men når de gulblusede kigger på stillingen nu, er de på fjerdepladsen. Holdet har dog spillet to kampe færre end Harken på førstepladsen. SEIF vandt i sæsonpremieren uden kamp over Hirtshals, men denne kamp står nu i stedet for registreret som "udsat".

Sebastian Nielsen blev matchvinder for FfI med to mål i lokalopgøret. Han scorede blandt andet det afgørende mål, som sikrede gæsterne alle tre point.

Harken og FfI har 12 point, mens Tårs/Ugilt IF, som overraskende tabte til Flauenskjold IF, og SEIF er noteret for ni point.

I bunden indkasserede Dybvads oprykkere deres femte nederlag i fem kampe. Holdet tabte 0-6 i Hirtshals, som også var uden point inden opgøret.

- Det er lidt svært at finde ord. Havde håbet, at vi i dag fik vendt stimen med nederlag. Det viste sig desværre ikke at være tilfældet. Dem vi sparkede ind i foråret, sparker vi nu til indkast. Nu har vi ramt bunden, og så kan det som sagt kun gå op ad, håber Dybvad-træner Brian Binder Andersen.

Serie 4, pulje 47:
Oprykkerne fra Gærum IF ligner et hold, som igen er på vej ned i serie 5. Lørdag indkasserede de hvidblusede deres femte nederlag i træk. Gærum tabte 2-6 i Tornby, som ellers lå på sidstepladsen inden kampen. Nu er det Gærum, som indtager jumbopladsen.

FfI vandt søndag eftermiddag 1-0 over topholdet Bindslev/Tversted IF, mens Bangsbo Freja på tirsdag får besøg af Skagen IK.

Serie 4, pulje 50:
I fjerde forsøg lykkedes det endelig for Voersaa IF's nedrykkere at vinde på hjemmebane. Det gik ud over IF Skjold Sæbys tredjehold, som måtte køre hjem med en lussing på 1-5. Sejren sendte Voersaa IF væk fra nedrykningspladserne. Her ligger Syvsten IF nu inden holdets vanskelige udekamp tirsdag mod Østervraa IF, der med en sejr kan rykke op på førstepladsen, fordi Brønderslev IF lørdag løb ind i efterårets første nederlag i udekampen mod Flauenskjold IF.