• 23 af 25
  • 24 af 25
  • 25 af 25
Af: Kanal Frederikshavn

Per Malmberg har skrevet dette indlæg: Efter Fox’s konkurs bliver det spændende at følge FfI, som jo desværre nu må tage til takke med en placering i 3. division. Kun to af spillerne fra Fox er tilbage, nemlig Mette Kjærsgaard og Julie Thomsen, men dertil kommer heldigvis mange talentfulde FfI'ere krydret med hjemvendte Louise Jørgensen fra Holstebro og de to "veteraner": Christina Nymark Mellergaard og Lene Kragh. Det gør faktisk, at klubben står med et ganske stærkt hold.

I søndags var holdet i Farsø og spille de to første træningskampe mod 2. div. Holdene fra Mors og Vesthimmerland, og her blev det til to sejre på henholdsvis tre og seks mål.

Tirsdag aften stod det så igen på træningskamp i den nye (gamle) hjemmebane i Idrætshallen, hvor modstanderen var Aalborg DH’s 2. divisionshold, og efter en chokstart af Aalborg-holdet, som bragte sig foran med 3-0, blev kampen klart domineret af frederikshavnerne, og efter en føring på seks mål ved pausen endte kampen med en sikker sejr til det nye 3. divisionshold på hele 28-16.

En stærk holdindsats med to gode målmandspræstationer og med Julie Thomsen som topscorer med 6 mål, Louise Jørgensen 5, Christina Mellergaard 5, Caroline Gårdbo 4 og Mette Kjærsgaard 4 mål. Det lover godt for den kommende sæson.

Til sidst skal det lige nævnes, at den nævnte "veteran", Christina Nymark Mellergaard (tidligere Larsen), ikke er hvem som helst. Hun var en del af et utroligt stærkt FfI-dameynglingehold for år tilbage, som fik sølv ved DM. Hun har spillet adskillige ligakampe for FfI og dertil kommer, at Christina i samme periode var anfører på det danske ungdomslandshold, så jo, det er utroligt dejligt, at en så stærk spiller har besluttet sig for virkelig og give den en skalle i FfI – tak for det, Christina.