Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.03.2017 | Af: Michael Frederiksen

Trigon løfter sløret for sine planer i Lille Skagen

Hvad er det for nogle faciliteter, som entreprenørfirmaet Trigon ønsker at skabe, når de forvandler området ved Hedeboskolen til Lille Skagen?

 

Det fortæller direktør Karl Erik Slynge, Trigon, mere om på et møde på Kappelborg i Skagen onsdag 22. marts.

Frederikshavn Ungdoms Fællesråd er initiativtager til mødet, og i FUF ærgrer man sig over, at hverken IdrætsSamvirket eller Skagen Kultur- og Fritidscenter ønsker at medvirke i mødet.

- Jeg er sikker på, at det bliver super spændende og utrolig inspirerende. Det er jo en fantastisk mulighed for klubber og foreninger i Skagen for at få nye aktivitetsfaciliteter, mener Henrik Carlsen, formand for FUF.

Trigon ønsker blandt andet at bygge en moderne svømmehal, men netop denne plan er kommet i modvind, fordi et flertal af politikerne i Frederikshavn Kommune bakker Skagen Kultur- og Fritidscenter op.

- Dette er fint og en sikkerhed for eksisterende klubber i hallen, men samtidig kan det jo også give andre lyst til at tænke nyt og gå nye veje. FUF er meget glad for, at Trigon A/S med direktør Karl Erik Slynge offentligt vil fremlægge projektet til debat for foreningslivet og interesserede, så der bliver mulighed for at påvirke indretningen af området og bygninger, som senere også vil kunne bruges aktivt af foreninger i Skagen, siger Henrik Carlsen.

Ifølge FUF er det kun fantasien, fondes tilskud og bygherrens økonomi, som sætter grænserne.

Mødet har været udsat grundet politiske forhandlinger og en høringsperiode for LILLE SKAGEN projektet, men nu er vejen banet og tiden inde til at få en dialog mellem fritidslivet og projektet.

Mødet finder sted fra kl. 19-21.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close