Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Trivselsprisen i maj gik til Team Dalen på Mariested

På billedet ses hele temaet med deres leder Charlotte. Trivselsprisen skabte stor glæde.
Der var nogen forundring, da et temamøde i Team Dalen - Mariested Sæby, pludselig blev afbrudt af to besøgende, nemlig Søren Vestergaard Pedersen og Lilly Pedersen fra trivselsgruppen i Frederikshavn Kommune.


 

Stemningen blev løftet rigtig meget, da det gik op for deltagerne, at en af deres kollegaer havde indstillet teamet til trivselsprisen i maj i Frederikshavn Kommune.

Tenna Kjøbsted-Jensen havde indstillet sine kollegaer med disse ord:

"Jeg indstiller hele min gruppe - Team Dalen på Mariested. Vi har et stærkt sammenhold. Jeg er så priviligeret at få lov til hver dag at arbejde sammen med kollegaer, der gør en forskel for min trivsel i mit arbejde.

Selvom der alle steder i Frederikshavn Kommune spares, bliver omstruktureret og arbejdsgangene ændres, så formår mine kollegaer i Dalen altid at stå sammen. Vi løser opgaverne i flok, har altid fokus på borgeren, har fokus på hinandens ressourcer og ikke mindst stort fokus på hinandens ve og vel. Mit arbejde ville ikke være det samme uden mine kollegaer i Team Dalen.

Jeg mener mine kollegaer i Team Dalen fortjener ISAK, da der altid i Team Dalen bliver vist stor respekt, rummelighed og ikke mindst fleksibilitet. Dette skaber rigtig god trivsel for mig."

- Ja, det var både rørende og utroligt dejligt at se glædetårer og store smil bryde frem blandt teamet og tak til Tenna, fordi hun husker på i en travl hverdag at sætte pris på de kollegaer, hun har, siger Søren Vestergaard Pedersen og Lilly Pedersen, der med dette job altid går hjem med store smil på læben og stolthed over at arbejde i Frederikshavn Kommune.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close