Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Tror på Frederikshavn som investeringsobjekt

Kun to ud af 11 erhvervslokaler i Midtpunkt mangler at blive solgt.
På kort tid er det lykkedes NORDICALS Vendsyssel at sælge ni ud af 11 erhvervslokaler i Midtpunkt i Frederikshavn. De fleste handler er afsluttet midt i corona-perioden. Flere af lokalerne har nogle af de bedste placeringer i gågaden.

 

- Det viser, at der sker noget i Frederikshavn. Det er både lokale og udenbys investorer, hvilket er positivt. De tror på Frederikshavn som investeringsobjekt, siger Tommy Kruse Fuglsang, indehaver af NORDICALS Vendsyssel i Kattegat Silo.

Ejeren af de 11 erhvervslokaler i Midtpunkt gik konkurs. NORDICALS fik til opgave at sælge lokalerne. Umiddelbart en vanskelig opgave, da detailbranchen er udfordret, og med COVID-19 blev arbejdet ikke ligefrem lettere.

Fire af lokalerne var endda tomme, da salgsprocessen gik i gang, blandt andet Stof2000 i Rimmensgade. Det er nu købt af den lokale investor Johnny Frandsen, og han har lejet lokalerne til den kun 20-årige Dyveke Luna Levorsen. Hun har netop åbnet genbrugsbutikken Next, hvor man kan leje en stand og sælge brugt tøj, sko, accessoires og mindre børnelegetøj.

- Det er lige til at blive i godt humør af, når en lokal investor på denne måde skaber nyt liv i en tom bygning centralt i Frederikshavn, mener Tommy Kruse Fuglsang.

Følgende lokaler/butikker i Midtpunkt er solgt: Nyt Syn, Kop & Kande, Nybolig, Matas, Jack & Jones, ”Stof2000”, Dansk Folkehjælps Genbrugsbutik, Læge Mads Søndergaard og ”Deichmann Sko”. Tilbage på salgslisten er de to tomme lokaler, hvor SOLO og VÆRSGO (tidligere Inspiration) lå.

- Vi tror og håber, at vi også snart kan sælge disse to erhvervslokaler. Særligt lokalet, hvor VÆRSGO lå, er en fantastisk placering lige ud til Fisketorvet, der jo er gågadens hjerte i Frederikshavn. Det er en A-placering, der næppe findes bedre, lyder det optimistisk fra ejendomsmægleren.

Ud over disse to lokaler er der også stadig tomt i Deichmann Skos første butik i Frederikshavn. Skobutikken er flyttet lidt længere mod nord i gågaden, på Kallstorv. Det vil sige, at der i alt er tre ledige butikslokaler i Midtpunkt.

- Det er spændende lokaler for eksisterende butikker, som ønsker en endnu bedre placering i byen, men så sandelig også for folk, der går med en drøm om at blive butiksejer i Frederikshavn, bemærker Tommy Kruse Fuglsang.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close