Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.10.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Tvetunget tale fra Venstres Buchhave

Regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen (S): - Jeg siger det samme i regionrådssalen såvel som udenfor.
Regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen (S) har skrevet dette indlæg: Når Henrik Buchhave (V) her på kanalen senest i et læserbrev af 6. oktober skriver, "jeg (vil) fortsat kæmpe for en akut dækning" for Sæby-området, må jeg sige, at den udtalelse er endog meget hyklerisk.

 

Den socialdemokratiske gruppe har fundet besparelser, så der var penge til endnu en ambulance i områderne Sæby, Dybvad, Hørby og Østervrå.

Socialdemokraterne gik også ind for, at der i budgettet skulle være penge til forbedringer for vores personale. Besparelserne fremkommer ved at gøre nogle ambulancerne offentlige, faktuelt en besparelse på 24 mio. om året i forhold til budgettet, som det var.

Her er det værd at huske, at de borgerlige var imod besparelser. Når der så her bagefter fra Henrik Buchhave lyder nye toner om, at man vil kæmpe for en akut ambulance i Sæby-området, og at "jeg er ked af, at der ikke kunne findes en løsning".

Jamen, Venstre siger så ét i Regionsrådet og noget andet til befolkningen (Sæby, Dybvad, Hørby og Østervrå).

Socialdemokraterne ønskede og var ene om at ville dække disse områder. Venstre var imod også Sæby-området. Men nu nye toner! Også Henrik Buchhave har vendt på en tallerken.

Akutambulancen i Hals hjælper på de 375 udrykninger, i Himmerland 490 udrykninger. Tilbage står så Sæby Syd. Her ville en akutambulance indsat nu vil kunne hjælpe på ventetiden for 705 udrykninger det næste år. Disse borgere, som altså kunne have fået en akutambulance, må så vente til, at for eksemepl Henrik Buchhave holder sig til, når han får chancen.

 I Socialdemokratiet har vi før valget arbejdet for akutambulancen. Den vil vi også arbejde for efter valget. Det kunne være en af grundene til, at du stemmer på mig ved regionsvalget. Jeg siger det samme i regionrådssalen såvel som udenfor.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jørgen Rørbæk Henriksen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close