Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.04.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

U20-landsholdsspiller skifter til White Hawks

Christian Mieritz flytter snarest til Frederikshavn, så han kan deltage i sommertræningen. Foto: Jan Korsgaard
Frederikshavn White Hawks har skrevet en to-årig kontrakt med den danske U20-landsholdsspiller Christian Mieritz.

 

- Vi er stolte over, at det igen er lykkedes at hive en U20-landsholdsspiller til Frederikshavn. Christian er en meget talentfuld spiller, der nu er klar til igen at prøve kræfter med Metalligaen, skriver Elite Nord Frederikshavn i en pressemeddelelse.

Christian Mieritz er opvokset i Rødovre, hvor han har spillet 56 kampe for Mighty Bulls. De seneste to sæsoner har han været i Canada og Sverige, hvor han senest spillede for Leksands U20-mandskab.

- Christian er en stærk defensiv back, som har været en bærende del af U20-landsholdet, og han har gjort det fremragende for Leksands U20 SuperElite. Vi har fået de bedste anbefalinger på Christian, og mange anser ham som en kommende stærk landsholdsback på A-landsholdet i fremtiden, lyder meldingen fra høgene.

Selv siger Christian Mieritz om skiftet til White Hawks:

- Frederikshavn er en af de ledende klubber i Danmark. Det er en klub med mange unge spillere, og så har de nogle gode faciliteter. Det er en klub, man gerne vil komme til, og jeg ser meget frem til at komme i gang. De sidste to år har jeg spillet i de stærkeste juniorligaer, hvor jeg har udviklet mig. Det tager jeg med mig til Frederikshavn, hvor jeg klart ser muligheder for at hjælpe holdet med at vinde guld.

Christian flytter ingen længe til Frederikshavn, hvor han samtidig vil deltage i sommertræningen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jan Korsgaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close