Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Topopgør mellem SEIF og Tårs/Ugilt

Nicklas Maajen og co. møder lørdag kl. 15.00 Tårs/Ugilt IF.
Topopgøret lørdag eftermiddag i serie 3, pulje 23, mellem Strandby-Elling-Nielstrup IF (SEIF) og Tårs/Ugilt IF er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

Efter tre sejre på stribe tabte SEIF senest skuffende til Hirtshals på hjemmebane. Den plet har "De Gule" tænkt sig at vaske af i dag.

- Spillerne er 110 procent motiverede. De vil revanchere sidste kamps nederlag, så jeg tror, at det bliver måden, vi rejser os på, siger SEIF-træner Kenneth Blaameier.

SEIF er efter fire kampe noteret for ni point på tredjepladsen. Tårs/Ugilt IF ligger på andenpladsen med 12 point for fem kampe, mens Harken UGF er tophold med 18 point for hele syv kampe.

Kenneth Blaameier vil dog ikke høre tale om, at dagens kamp på Nordjyske Bank Arena skal vindes, hvis SEIF skal fastholde de gode odds i toppen.

- Som jeg tidligere har sagt, kigger vi først på stillingen, når sæsonens sidste kamp er spillet. Der er stadig 30 point at spille om, udtaler SEIF-træneren.

Han er supergodt tilfreds med spillet, hvor han hele tiden noterer fremgang.

- Indstillingen er fin, spillerne holder hovedet højt og tror på, at måden, som vi spiller på, er vejen frem, mener Kenneth Blaameier.

På spørgsmålet, om SEIF er i stærkeste opstilling mod Tårs/Ugilt IF, svarer træneren:

- Vi døjer lidt p.t. med et par skader hos nogen af de bærende spillere, men vi har en stærk trup, så jeg tror ikke, at det bliver noget problem.

Dommer Søren Mathiasen fløjter Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen i gang kl. 15.00. Vi liveopdaterer på Facebook og kårer Kampens Spiller.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close