Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.07.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Uggerhøj udvider igen - rykker ind i Horsens

Lasse B. Jensen bliver direktør i det nye selskab, der kommer til at hedde Uggerhøj Horsens A/S. Lasse B. Jensen er i dag også medejer af Uggerhøj Aarhus.
Uggerhøj har vokseværk. Fra 1. august sælger den kendte bilhus - med hovedsæde i Frederikshavn - også biler i Horsens. Dermed har Uggerhøj forretninger i otte jyske byer.

 

Ginnerup Automobiler A/S i Horsens fusionerer med Uggerhøj og udvider med Peugeot. Fusionen sker med henblik på at styrke forretningen i Horsens gennem tilførsel af kompetencer og stordriftsfordele. Jørn Ginnerup, der er anden generation, har valgt Uggerhøj som partner, da værdigrundlaget er præget af professionel bildrift men med en stor lokal forankring og altid med udgangspunkt i kunden.

- Uggerhøjs vision er at blive Danmarks bedste bilforretning og ikke som så mange andre, der blot ønsker at blive store. Det ligger mig meget på sinde, at vores gode, loyale kunder stadigvæk vil få en rigtig god oplevelse i vores hus, hvor jeg fortsat vil være at finde. Udviklingen går mod en konsolidering i branchen, og det er rigtig svært at stå alene med de krav, der stilles til nutidens bilforhandler, udtaler Jørn Ginnerup.

- Uggerhøj har i dag mere end 350 brugte biler til salg på Uggerhøj.dk, og som en del af fusionen har vores forretning i Horsens nu også mulighed for at tilbyde disse biler til vores lokale kunder. Det er én af fordelene ved at blive en del af Uggerhøj, tilføjer Jørn Ginnerup.

Direktør Sten Uggerhøj glæder sig til at komme til Horsens.

- Sammen er vi stærkere. Det kræver holdånd og struktur at håndtere otte bilmærker i otte byer. Jeg tror, at fremtiden er forbeholdt dem, der vil gå en ekstra mil for kunden. Vi har fokus på at investere markant i uddannelse og digitalisering, udtaler Sten Uggerhøj.

Ginnerup Automobiler er i dag autoriseret Citroën-forhander, men fra 1. september vil det også være muligt at købe og få serviceret sin Peugeot i forretningen i Horsens. I den forbindelse ombygges forretningen, og der ansættes yderligere personale til at tage hånd om Peugeot-kunderne.

Uggerhøj er en familieejet virksomhed, som er stiftet af Knud Uggerhøj tilbage i 1954. I dag ejes den af Sten Uggerhøj. Virksomheden stammer fra Frederikshavn, hvor den også i dag har sit hovedsæde. Ud over forretningen i Horsens driver koncernen forretninger i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Herning og har forhandlingen af mærkerne Citroën, Opel, Kia, VW, Skoda, Seat, Fiat og nu med Horsens således også Peugeot.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close