Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.05.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

Ung Aalborg DH-spiller skifter til Vendsyssel

Monica Birkholm: - Meldingerne fra de andre spillere er, at alle bare vil det her.
Monica Birkholm tørner ud for Vendsyssel Håndbold.
Efter seks år i Aalborg DH's ungdomsrækker skifter Monica Birkholm trøjen ud med Vendsyssel Håndbold.


 

Hun er en typisk spilstyrer, som er god til at fordele bolde samt gøre de andre på holdet bedre. Monica Birkholm er en type, der passer ind alle steder. Hun ved, hvad der kræves i træningslokalet for at være med, hvor det er sjovt.

- Vi er glade for, at Monica har valgt at tage udfordringen op i Vendsyssel Håndbold. Det sender et signal til os om, at dette projekt er spændende for landsdelens spillere, mener direktør Jan Hansen.

Monica Birkholm:

- Jeg glæder mig til noget nyt efter seks gode år i ADH, hvor jeg har meget at takke dem for. Det bliver sjovt med nye trænere, omgivelser og ikke mindst nye holdkammerater. Og efter at have snakket med klubben er det et projekt med stor opmærksomhed omkring, og meldingerne fra de andre spillere er, at alle bare vil det her.

Jan Hansen ser frem til, at Monica Birkholm skal spille i Vendsyssel Håndbold:

- Hun er en ung spiller, som passer godt ind i vores strategi. Monica er vant til at træne meget, og det er også noget, vi kommer til. Udover dette er Monica en pige, som er vellidt alle steder, så hun vil hurtigt blive integreret i truppen og blive en vigtig del af fremtiden, så vi glæder os meget til at se hende. Truppen begynder nu at tage form, og det ser rigtig spændende ud. Kampen om spilletid stiger, og det ser vi som et positivt signal, således at udviklingen vil stige, vurderer Jan Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: www.vendsysselhaandbold.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close