Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.11.2017 | Af: Michael Frederiksen

Ung frederikshavner med i finalen til Årets Kok 2018

Christopher Mølbjerg Kristensen er køkkenchef på Strandgaarden på Læsø.
22-årige Christopher Mølbjerg Kristensen fra Frederikshavn kvalificerede sig søndag til finalen i konkurrencen om at blive Årets Kok.
 

15 kokke havde sikret sig en plads i semifinalen i Odense, og herfra gik de 10 videre til finalen, som afvikles 18. marts i Messecenter Herning. 


I Odense skulle deltagerne i løbet af fire timer tilberede to retter til fem personer ud fra en udleveret råvarekasse.

Christopher Mølbjerg Kristensen er køkkenchef på Strandgaarden på Læsø. Her er sæsonen slut, men til foråret tager han endnu en sæson på Læsø.

Den unge frederikshavner arbejdede som kokkeelev på Jakob's Café & Bar i Skagen, Rold Stor Kro og til sidst Michelin-restaurant kadeau i København. 

Som nyudlært fortsatte han karrieren på endnu en Michelin-restaurant, nemlig Søllerød Kro, inden han rykkede til Aarhus, hvor han var med til at åbne FF - en moderne og casual restaurant og loungebar.

Fra Aarhus gik turen til Lønstrup, hvor han arbejdede som køkkenchef i Villa Vest, og inden han i år rykkede til Læsø, arbejdede han et par måneder i Odense på Sortebro Kro.

Pladsen i DM-finalen betyder, at Christopher Mølbjerg Kristensen nu skal ud og finde nogle sponsorer og en dygtig kokkeelev, som kan assistere ham i finalen i Herning.

HORESTA og 3F - i samarbejde med Teknisk Skole Silkeborg - står bag konkurrencen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close