Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Utroligt comeback af Blackhawks-pigerne

Frederikshavn Blackhawks' damer besejrede - trods et blackout - Århus FK med 5-4 efter forlænget spilletid. 

 

ÅFK var kommet til Frederikshavn for at revanchere sig efter nederlaget i overtiden i starten af september, men Blackhawks-pigerne havde en anden mening, selv om det unægteligt så svært ud for hjemmeholdet, da ÅFK tog teten i anden periode og fuldstændigt dominerede denne og kørte hjemmeholdet bagud af Abildgårdhallen med fire mål. Et totalt blackout for Blackhawks, hvor intet fungerede.

Trænerteamet for Blackhawks kører konsekvent med tre kæder qua den store trup, man råder over med mange dygtige spillere. Det var uden tvivl med til at nedbryde Aarhusholdet i tredje periode, da hjemmeholdet gik ned på to kæder og fik stabiliseret spillet og lagt pres på gæsterne. Flot og lynhurtigt pasningsspil pressede ÅFK i bund og på otte utrolige minutter midt i perioden lykkedes det at udligne til stillingen 4-4. Hvilket comeback!

Trods flere chancer lykkedes det ikke at få en afgørelse i perioden, men man måtte ud i omspil til første mål. Med den gejst hjemmeholdet kom med i den sidste del af kampen, lå det i kortene, at de ville få det afgørende mål sat ind. Dette skete, da også små syv minutter ind i overtiden, hvor de pointmæssige fremtrædende Annika Bengtsson og Laura de Fries satte bolden i kassen bag den sagesløse ÅFK-keeper. Der stod i øvrigt Bengtsson/de Fries på alle hjemmeholdets scoringer på nær et selvmål til 3-4.

Kampen var til tider hårdt spillet, hvor spillerne fik meget frie hænder af de to dommere. Men der var ingen piveri fra nogen af holdene. Der blev givet og taget af et godt hjerte, og bemærkelsesværdigt udløste det ingen udvisninger i kampen. Det bliver spændende at se, om dommerne vil godkende den "internationale" stil i slutspillet?

Point: Laura de Fries 2 mål + 2 assist, Annika Bengtsson 2+1, et selvmål.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close