Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

V-kandidat: Ufine metoder af Bjarne - 'stjal' mit hegn

Ifølge Maja Torp 'stjal' Bjarne Laustsen først hendes hegn, og nu har han sat sin banner op lige foran Maja Torps banner, så det næsten er umuligt at se for den sydgående trafik.
Der er kamp om lygtepælene og pladserne i det åbne landskab op til folketingsvalget. Ifølge Maja Torp, folketingskandidat for Venstre i Nordjylland, har det mangeårige folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S) taget ufine metoder i brug i Frederikshavn.

 

Vi skal en tur på Skagensvej lige nord for rundkørslen ud til Frederikshavn Golfklub. Her har både Maja Torp og Bjarne Laustsen lejet en plads til opsætning af et stort banner på den vestlige side af vejen. Maja Torp har lejet et hegn, som banneret sidder på. Det blev i påsken fragtet fra Nibe til Frederikshavn, så det var klar til valget. Aftalen med jordejeren var nemlig, at banneret først måtte sættes op, når valget var udskrevet.

Der ventede Maja Torp en stor overraskelse, da hun kørte til Frederikshavn for at sætte banneret op på hegnet.

- Socialdemokratiets Bjarne Laustsen havde set sig varm på mit hegn, og han tøvede ikke længe, før han valgte at pryde hegnet med et billede af sig selv. Der stod jeg så efter valgets udskrivelse forventningsfuld med mine nytrykte bannere fra SAL Tryk i Frederikshavn og fik mig en eftertragtelig lang næse, fortæller Maja Torp.

Hun troede i første omgang, at der var tale om en hændelig misforståelse, så hun ringede til Bjarne Laustsen for at gøre ham opmærksom på, at han havde "stjålet" hendes hegn.

- Det blev dog en meget længere samtale end forventet, da hr. Laustsen ikke ligefrem havde tænkt sig at lægge sig fladt ned, nu hvor han havde forelsket sig i et hegn, der dog ikke var hans, men jeg kunne vel finde på noget andet, mente den erfarne kandidat. Jeg valgte at yde ham den service at klippe hans banner ned og aflevere det på et - af hr. Laustsen udpeget -afleveringssted, fortæller Maja Torp.

Banneret med Venstre-kandidaten var nu endelig kommet op, og så var alt godt, mente Maja Torp.

- Men nej, så let lader Bjarne Laustsen ikke en Venstre-kandidat få plads i Frederikshavn, og han har nu valgt at opsætte et hegn kun få meter foran mit hegn og banner på den ellers så rummelige mark ved Skagensvej. En placering, der sikrer, at mit banner nærmest er skjult for den sydgående trafik, beklager Maja Torp.

Det er første gang i valgkampen, at de to politikere slås åbenlyst om Skagensvej. Maja Torp har vedholdende afkrævet klart svar fra Bjarne Laustsen på, om Socialdemokratiet - ligesom Venstre - ønsker at prioritere en udvidelse af netop Skagensvej mellem Ålbæk og Skagen. Nu prøver Maja Torp igen.

- Bjarne, selvom du skjuler mig bag dit billede på Skagensvej, så vil jeg fortsat spørge dig: Socialdemokratiet har ønsker for 130 mia. kr. til infrastrukturen i Danmark, men I har kun 70 mia. kr at bruge. Derfor endnu engang, Bjarne: Er det en tiltrængt udvidelse af Skagensvej, du vil være med til at prioritere og finansiere for de midler, der er til rådighed?, spørger Maja Torp.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close