Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2017 | Af: Hasse Christensen

Væk med 25 års reglen - og ensartet haltilskud, nu!

Byrådskandidat Hasse Christensen (V) har skrevet dette indlæg: Nye og bedre faciliteter kan ikke stå alene. Vi trænger i den grad til forandring og udvikling i kommunens måde at tænke motion og helbred ind i fremtiden.

 

Den udskældte 25 års regel, hvor alle foreningers medlemmer over 25 år modregnes i aktivitets- og lokaletilskud, skal bare væk - jo før jo bedre.

Kommunens folkeoplysningsudvalg har nu, på 10 år siden kommunesammenlægningen, ikke formået at lave en ensartet tilskudsmodel til foreningerne for brugen af kommunens fritidsfaciliteter.

Jeg er udmærket bekendt med, at der er en model i høring i blandt andet paraplyorganisationerne, men de frustrationer foreningslivet oplever som følge af den langsomme sagsbehandling, er ikke tilfredsstillende.

Jeg vil derfor i den kommende byrådsperiode, hvis I stemmer mig ind, arbejde for en ensartet tilskudsfordeling, uanset om du kommer fra det nordlige eller den sydlige del af kommunen.

Vi kan ikke være andet bekendt, og da slet ikke i en tid, hvor vi i fællesskabet har foreninger, der deler sig i både to og tre grene for ikke at blive ekstra hårdt ramt af den udskældte 25 års regel.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close