Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.11.2014 | Af: Kanal Frederikshavn

Vandt 14 medaljer og fire jyske mesterskaber

Skøjteløberne fra Frederikshavn kunne åbne en blomsterbutik efter mesterskaberne i Vojens.
I weekenden var der Jysk Fynske Mesterskaber (JFM)og Jysk Fynsk Cup (JFC) i Vojens. Her deltog omkring 140 skøjteløbere fra Jylland og Fyn. Frederikshavn Skøjteforening (FSF) var repræsenteret med 21 løbere. De frederikshavnske løbere satte et markant aftryk ved konkurrencen og kom hjem med 14 medaljer.

 

JFM er for jyske og fynske mesterskabsløbere, der har taget mærkeprøver, som kvalificerer dem til mesterskabsrækkerne. Her har FSF syv løbere, der stiller op i fire ungdomsrækker, og frederikshavnerne fik en jysk mester i alle fire rækker.

15-årige Cecilie Dreier blev jysk juniormester. Hun lagde sig i spidsen efter det korte program, hvor hun præsterede piruetter på højeste niveau. Cecilie distancerede sig markant med 17 point til andenpladsen efter et langt program, hvor to forskellige trippelspring lykkedes og udløste bonuspoint.

16 årige Malene Andersen vandt sølv i juniorrækken. Hun placerede sig som nr. fire efter det korte program, men Malene havde marginalerne på sin side og avancerede til andenpladsen efter det lange program, hvor hun landede et trippelspring.

I novicerækken tog 14-årige Josephine Kærsgaard overbevisende guldmedaljen. Hun løb et fejlfrit kort program med et højt teknisk niveau i sine spring med både et dobbelt aksel og et trippelspring, hvorefter hun lagde sig i spidsen for rækken. Josephine løb et lige så sikkert og overbevisende langt program, hvor dobbelt aksel og trippelspring blev gentaget med succes og udløste bonuspoint. Josephine distancerede sig til andenpladsen med 16 point.

11-årige Amalie Borup erobrede førstepladsen i springsrækken for mesterskabsløbere op til 12 år. Amalie løb et flot program med et højt niveau i sit grundløb og viste flotte piruetter og dobbeltspring.

I den alleryngste mesterskabsrække for løbere op til 8 år vandt 7-årige Frederikke Harstad guldmedalje med flotte spring i sit fine program. Tæt efter, med en margen på under et halvt point, placerede 8-årige Camilla Poulsen sig på andenpladsen med fine spring og et underholdende program.

Medaljerne regnede også ned over frederikshavnerne i den Jysk-Fynske Cup. 17-årige Caroline Uggerhøj tog guldmedalje i junior K1-rækken med stor sikkerhed i både enkeltspring og piruetter. Caroline distancerede sig med fem point til andenpladsen. I junior K2-rækken havde 16-årige Frederikke Käki Jørgensen marginalerne på sin side og vandt rækken med flotte dobbeltspring og stor udstråling.

I novice K2-rækken stod FSF på både anden- og tredjepladsen. 14-årige Mia Holtz Petersen vandt sølv med et program med flotte dobbeltspring og fin skøjteteknik, mens 13-årige Celine Le tog bronze i samme række med et program, der også havde fine dobbeltspring. I novice K2-rækken for drenge vandt Nikolaj M. Pedersen meget overbevisende med en margen på 22 point til andenpladsen. Nikolaj viste et underholdende program med flotte dobbeltspring og piruetter.

I rækken Springs, som er for konkurrenceløbere op til 12 år, vandt 11-årige Sofia Kammer guldmedaljen med flotte spring, stor sikkerhed og flot udstråling. 11-årige Maja Holtz Petersen tog bronzemedaljen i samme række med fine springelementer og flot koreografi i sit program.

I cubsrækken for løbere op til 10 år var der sølv til Laura Severinsen. 9-årige Laura løb et yndigt program med fine enkeltspring og flot skøjteteknik.

Cheftræner Lena Volokhova opnår meget flotte resultater med FSF løberne på alle niveauer. Næste milepæl i sæsonen er en international konkurrence i Italien for FSF’s eliteløbere og derefter DM i Herning for de syv frederikshavnske mesterskabsløbere. Så både løbere og træner arbejder målrettet videre på at være klar til de næste præstationer på is.

Samtlige resultater for FSF løberne:
Jyske & Fynske Mesterskaber – JFM

Junior M – damer op til 19 år.
1. pl. Cecilie Dreier (103,61 point)
2. pl. Malene Andersen (85,92 point)
5. pl. Emma Louise Jensen (85,22 point)

Novice M – piger op til 15 år
1. pl. Josephine Kærsgaard (87,25 point)

Springs M – piger op til 12 år
1. pl. Amalie Borup (29,77 point)

Chicks M – piger op til 8 år
1. pl. Frederikke M. Harstad (14,91 point)
3. pl. Camilla Poulsen (14,85 point)

Jysk & Fynsk Cup - JFC

Senior K2 – damer
5. pl. Camilla Henriksen (30,29 point)

Junior K2 – damer op til 19 år
1. pl. Frederikke K. Jørgensen (32,91 point)
4. pl. Rikke Ø. Pedersen (30,79 point)

Junior K1 – damer op til 19 år
1. pl. Caroline Uggerhøj (26,92 point)
6. pl. Gabriela Østergaard (19,19 point)

Novice K2 – piger op til 15 år
2. pl. Mia Holtz Petersen (28,80 point)
3. pl. Celine Le (25,24 point)

Novice K2 – drenge op til 15 år
1. pl. Nikolaj M. Pedersen (42,42 point)

Debs K - piger op til 13 år
7. pl. Martina Mølholt Johnsen (12,14 point)

Springs K –piger op til 12 år
1. pl. Sofia Kammer (23,87 point)
3. pl. Maja Holtz Petersen (19,59 point)
14. pl. Tia Katrine Kirkby (12,56 point)

Cubs K – piger op til 10 år
2. pl. Laura Monika Severinsen (17,31 point)
8. pl. Stephanie Lykke Wennerwald (10,17 point)

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close