Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Vandt weekend i hybridbil på klima- og miljøfestival

Clement Kjersgaard (t.v.) hjalp Energibyens leder Poul Rask Nielsen med udtrækning af vinderen. Til højre er det Hans Hansen, der hentede præmien på scenen på vegne af sin samlever Betina Bech, der var den heldige vinder.
Deltagerne på Frederikshavn Klima- og Miljøfestival har mandag og tirsdag kunnet svare på energispørgsmål og være med i lodtrækning om en weekends rådighed over en Kia Niro-hybridbil. 

 

Tirsdag aften blev vinderen udtrukket af Energibyens leder Poul Rask Nielsen og tv-vært Clement Kjersgaard umiddelbart inden sidstnævntes foredrag, og den heldige blev Betina Bech. Hun var ikke selv til stede i salen, men det var hendes samlever Hans Hansen, der tog imod præmiebeviset.

Masser af mennesker lagde vejen forbi Frederikshavn Bibliotek i løbet af festivalens to dage, og de kunne blandt andet opleve flere paneldebatter og foredrag, de kunne smage insekter, høre om madlavning med æbleskrog og kernehuse fra peberfrugter, se på elcykler, oplade mobiltelefonen med en tur på motionscykel, de kunne melde sig til en ny borgergruppe under Energibyen, møde den gratis energirådgiver, lære om affaldssortering og så altså også deltage i en quiz med spørgsmål om energi.

El- og hybridbiler er som bekendt igen (eller stadig) et varmt emne, når det gælder grøn omstilling, og nu får quizvinder Betina Bech altså mulighed for at teste køreegenskaberne i løbet af en weekend.

Præmien er sponsoreret af Uggerhøj Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close