Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.04.2017 | Af: John Christensen

Varm blues fra Mr. Sipp på en råkold april-aften

Publikum i Freddy's Bar kom onsdag aften helt tæt på Mr. Sipp. Foto. Michael Madsen, Wizion
Går man til dagligt og drømmer sig langt væk og føler sig som lige lovlig udkant, så kan en aften i selskab med tre eksotiske bluesmusikkere from down south Mississippi være en påmindelse om, at verden ikke er fjernere eller større, end man gør den.

 

I al fald havde man i aftes på Freddy’s Bar mulighed for at stifte bekendtskab med en af bluesmusikkens nye stjerneskud og samtidig blive mindet om, at selvom verden fremstår som et splittet sted, så er der dog noget, der kan samle os.

Mr. Sipp aka Castro Coleman - hvem vælger i øvrigt at kalde sig Mr. Sipp, når man er barnefødt med et så fantastisk navn som Castro Coleman - lod musik og livskraft strømme fra sin guitar, og i tilgift fik han publikums uforbeholdne hyldest og accept med hjem at varme sig på på en råkold aprilaften.

Publikum var tydeligvis kendere af bluesmusikkens talrige variationer over samme tema, og for en ikke hardcore fan kunne den ene tune lyde som den anden, og Mr. Sipp som en anden Robert Cray og bruge samme moves som salige B.B. King, men hvad gør det, når man kan så meget, og publikum er så imødekommende.

Det blev tydeligvis en dejlig aften for de tre musikere, og det havde de også fortjent med deres solide håndværk og virtuose spil. Man føler sig taknemmelig i mørket og måske allermest taknemmelig for Peter Astrups utrættelige arbejde for at bringe god verdensmusik og bluesfestival til vores livskraftige provins.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Michael Madsen, Wizion

FOTO: Michael Madsen, Wizion

FOTO: Michael Madsen, Wizion

FOTO: Michael Madsen, Wizion

FOTO: Michael Madsen, Wizion

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close