Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.03.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Velgørenhedskoncert på torsdag i Abildgård Kirke

Alle donationer, som med tak modtages ved udgangen, vil ubeskåret gå til Kræftens Bekæmpelses gode arbejde.
Torsdag 4. april kl. 19.30 i Abildgård Kirke vil der være koncert til for fordel for Kræftens Bekæmpelse. Koncerten er en del af Stafet For Livet, som foregår til august på Knivholt.

 

Igen i år er der gjort alt for at skabe et spændende og alsidigt program til denne velgørenhedskoncert. Byrådsmedlem Anders Broholm har sagt ja til at lede slagets gang, og han vil på sin egen personlige måde binde de enkelte musikindslag sammen.

- Vi er i år stolte af at kunne præsentere musicalsanger og skuespiller Anders Teigen, som igennem 25 år har medvirket i nogle af de store musicals: Les Miserables, Atlantis, Jesus Christ Superstar, Chess, Sound of Music og Lyset over Skagen. Og det er fra disse musicals, at Anders Teigen, med sin store stemme, vil synge nogle af de største hits. Vi kan love en stor oplevelse, oplyser Abildgård Kirke.

Traditionen tro vil flere kor være repræsenteret, deriblandt sanggruppen Banketten, som er et firstemmigt kor. Bankettens repertoire spænder fra kirkemusik til danske og udenlandske rytmiske sange. Blue Note Choir, som er under ledelse af Henrik Strøm, er et rytmisk kor med godt 60 medlemmer. Koret synger alt fra swing til gospel over pop/rock og ballader. Denne kan publikum også se frem til helt nye popsange.

Udover de to kor deltager også Abildgård Kirkes ungdomskor og solister under ledelse af Knud-Erik Thrane.

- Vi kan igen glæde os til at få besøg af Den Unikke Trio, som består af Tina Siel, fløjtenisten Tine Lilholt og pianist Knud-Erik Thrane. Denne "lokale" trio, som næppe behøver nærmere beskrivelse her i området, vil også denne aften, med deres gode humør og musikalitet, bidrage til en festlig koncert. Tine Lilholt vil ligeledes spille et smukt stykke klassisk musik med Søren Rasmussen ved orglet, lyder det fra Abildgård Kirke.

Entréen er gratis, og alle medvirkende spiller uden honorar.

- Dog er der tale om en velgørenhedskoncert, og alle donationer, som med tak modtages ved udgangen, vil ubeskåret gå til Kræftens Bekæmpelses gode arbejde, pointerer Abildgård Kirke.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close