Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Vellykket sommerfest i Den Lille Børnehave

I fredags deltog cirka 150 børn, søskende, forældre og personale i årets sommerfest i Den Lille Børnehave på hjørnet af Suensonsvej og Jørgen Brønlunds Vej i Frederikshavn. 

 

- Vi var glade for at kunne mødes igen til en af vores traditioner, og havde nogle meget forventningsfulde børn, som gerne gav en hjælpende hånd med oppyntning og klargøring til festen, fortæller Den Lille Børnehave.

Familierne havde mad med, som næsten kunne nydes i tørvejr, og bagefter åbnede alle de spændende boder, hvor man blandt andet kunne prøve ansigtsmaling, fiskedam, guldgraveri og kastebod. Kage, kaffe, slushice og popcorn-bod blev besøgt flittigt, så der blev næsten ikke plads til fredagsslik bagefter.

- Vores engagerede bestyrelse var en stor hjælp til at finde gevinster til lotteri og fiskedam, og næsten alle familier gik hjem med en lille præmie. Tusind tak til alle vores lokale butikker med mere for bidraget, lyder det fra personalet i Den Lille Børnehave.

Familierne kunne endelig se, hvem deres barn går i børnehave med, og der blev hygget og snakket på kryds og tværs. En smule regnvejr var ingen hindring for, at festen blev en succes, som helt sikkert gentages næste år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close