Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.11.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Vendsyssel går forrest med undervisning på iPad

ARBEJDSMILJØEksperten kører den næste arbejdsmiljøuddannelse med iPads i Frederikshavn fra 26. november.
ARBEJDSMILJØEksperten, med kontor i Kattegat Siloen, holder mange kurser for medarbejdere og ledere i hele landet. Og nu har virksomheden droppet de mange mapper med papir. Undervisningen klares på iPads.

 

- Da udviklingen indenfor undervisningsmaterialer giver rigtig mange muligheder og vore kursister efterspørger adgang til flere og flere materialer på kurserne, har vi valgt at droppe de gammeldags mapper med papir. Vi har opbygget undervisningsmateriale på Ipads, som udleveres til hver enkelt kursist med relevant materiale på arbejdsmiljøuddannelsen, fortæller Lene Bildtoft fra ARBEJDSMILJØEksperten i Frederikshavn.

- Det betyder, at kursisterne kan bladre i en langt større mængde relevant materiale på kurset, og det de gerne vil bruge, kan de sende hjem til sig selv fra iPad'en, fortæller underviser Marianne Nielsen.

iPad'en er blevet så populær, at enkelte kursister beder om at købe den med hjem med materialet på!

Frederikshavn har netop været det første testhold for den nye undervisning på arbejdsmiljøuddannelsen for ledelses-og arbejdsmiljørepræsentanter.

- Vi arbejder os nedad i Jylland med at teste iPads til undervisning - denne gang må Sjælland komme til sidst, oplyser Lene Bildtoft.

ARBEJDSMILJØEksperten kører den næste arbejdsmiljøuddannelse med iPads i Frederikshavn fra 26. november.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Lene Bildtoft

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close