Vendsyssel Håndbold har fortsat maksimumpoint

• 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Håndbold har fortsat maksimumpoint i kvindernes 1. division. Lørdag vandt Vendsyssel med 29-17 ude over Hadsten Håndbold. Allerede efter 14 minutter var kampen afgjort med en 7-1-føring til gæsterne.

- Pigerne fortjener ros for en god og solid start, hvor vi bringer os komfortabelt i front og egentlig afgør kampen. Alle lavede mål og får gode minutter i benene, så det var en fin optakt til næste opgør i Bjerringbro, siger Vendsyssels cheftræner, Kent Ballegaard.

Hadsten kæmpede sig op på 5-8, men nærmere kom hjemmeholdet aldrig. Vendsyssel gik til pause med en føring på 13-8, og fire scoringer i træk i begyndelsen af anden halvleg betød, at Vendsyssel kom foran med 17-8 og fjernede enhver tvivl om udfaldet.

Vendsyssel førte også med 21-9 og 23-10 (efter 43 minutter), så det var nærmest spil til ét mål i Hadsten, selv om gæsterne ikke spillede på alle tangenter.

Når Kent Ballegaard siger, at alle spillere kom på måltavlen, mener han ALLE spillere, også de to keepere: