Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.12.2017 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel har sagt farvel til to unge makedonere

Vendsyssel Håndbolds to makedonske spillere er rejst hjem, men de bliver inden længe afløst af andre spillere.

 

Klaudija Gjeorgievska og Zorica Mihajlova kom til Vendsyssel i august. Sidstnævnte fik masser af spilletid, men ingen af de to spillere indfriede forventningerne.

Sådan her skrev Vendsyssel Håndbold, da de to unge makedonere blev præsenteret:

"Klaudija Gjeorgievska er en spiller med et godt overblik. Hun er god til at finde sine medspillere, lægge det rigtige pres og gå på de små rum, som kan opstå i modstanderens forsvar. Zorica Mihajlova er en stærk stregspiller, som har spillet i den spanske og tyrkiske liga. Hun er god til at rykke rigtigt inde på stregen, men læser også spillet godt og med dette sætte gode screeninger til bagspillerne."

De fire måneder i Vendsyssel viste dog, at Klaudija Gjeorgievska og Zorica Mihajlova ikke på nuværende tidspunkt har klassen til at være med i Danmarks næstbedste række.

- De er taget hjem, efter vi har haft evaluering af de første fire måneder hos os. Klaudija og Zorica har været utrolig loyale og har arbejdet hårdt, men det gav desværre ikke den forventede spilletid, og derfor er vi blevet enige om, at det er bedst at stoppe nu. Vi ønsker begge piger held og lykke i fremtiden, siger direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold.

Han oplyser, at Vendsyssel inden længe vil præsentere flere forstærkninger til truppen. Direktøren har for nylig været i Norge. Måske bliver makedonerne skifter ud med nordmænd?

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close