Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel møder i aften ubesejret tophold hjemme

Vendsyssel skal forsøge at blive det første hold i denne sæson, som vinder over topholdet Horsens.
Efter at have spillet sæsonens tre første hjemmekampe i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå skal Vendsyssel Håndbold i aften i aktion i Arena Nord i Frederikshavn.

 

De næste fem hjemmekampe spilles i Frederikshavn, og der venter Vendsyssel en stor og spændende udfordring mod topholdet Horsens. Gæsterne blev allerede inden sæsonen udråbt som oprykningsfavoritter, og med 15 point i otte kampe går det indtil videre efter planen for Horsens.

Det gør det ikke for Vendsyssel, som skuffende kun er noteret for otte point. Et trænerskifte efter fem kampe, hvor Kent Ballegaard afløste Jakob Voldby, har endnu ikke haft den ønskede effekt.

Opgøret mod Horsens bliver årets sidste for Vendsyssel, som har fået udsat et par kampe til efter nytår, fordi Sara Madsen er udtaget til U19-landsholdet.

Aftenens kamp skulle været spillet i weekenden, men her var hele fire Vendsyssel-spillere optaget af landsholdsopgaver for Schweiz, Island og Færøerne.

- Nu er de tilbage i Vendsyssel, og vi glæder os til aftenens kamp. Horsens har op til denne sæsonen løftet økonomien til store højder, netop for at jagte drømmen om en plads i Ligaen. Det ser ud til, at satsningen giver pote, men vi er klar til at give den maksimal gas og forhåbentlig drille gæsterne lidt, siger direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold.

Der er kampstart kl. 20.00, og der er halv pris på billetterne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close