• 1 af 2
  • 2 af 2
    På lørdag får Vendsyssel besøg af Roskilde.
Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel Håndbold er ubesejret på udebane efter tre kampe i kvindernes 1. division. I dag endte opgøret mod Fredericia HK 19-19.

Natascha Wollesen bragte Vendsyssel foran 19-18 på straffekast med lidt under tre minutter igen, men det lykkedes hjemmeholdet at udligne til slutresultatet to minutter før tid.

Begge hold havde efterfølgende chancen for at afgøre kampen, men det endte altså med en pointdeling. Det er anden gang, at Vendsyssel spiller uafgjort på udebane i denne sæson.

Efter fire kampe er Vendsyssel noteret for fire point. Holdet ligger på femtepladsen. På lørdag spiller Vendsyssel hjemme i Vrå mod Roskilde, som p.t. indtager andenpladsen.