Vendsyssel-udligning syv sekunder før tid i topkamp

• 1 af 2
  • 2 af 2
    Christina Hansen fik direkte rødt kort få sekunder før tid. Foto: Eframe
Af: Kanal Frederikshavn

- Alle pigerne leverede en formidabel fight. Det var en fornøjelse at overvære, lyder det fra direktør Jan Hansen, efter at Vendsyssel Håndbold i aften spillede 21-21 på udebane i topkampen mod Bjerringbro i kvindernes 1. division.

Vendsyssel var bagud igennem det meste af kampen, flere gange med fire-fem mål, blandt andet ved stillingen 1-6 og 14-18 midtvejs i anden halvleg. Men med to et halvt minut igen bragte Julie Thomsen for første gang i kampen gæsterne foran.

Bjerringbro udlignede og bragte sig endda foran med 21-20, da der manglede 25 sekunder. Vendsyssels cheftræner, Lars Rasmussen, krævede timeout og valgt at spille med en ekstra markspiller. Det gav bonus. Lærke Christensen steg til vejrs og udlignede med få sekunder igen.

Bjerringbro skyndte sig op for at give bolden op, og dommerne vurderede, at Vendsyssels Christina Hansen forhindrede hjemmeholdet i at sætte spille i gang. Direkte rødt kort til stregspilleren, som nu kan se frem til formentig en spilledags karantæne.

Der blev ikke scoret flere mål, og dermed sluttede opgøret mellem rækkens nr. tre og fire 21-21.

Mens Jan Hansen roste spillerne, uddelte han verbale tæsk til kampens dommerpar, Rasmus N. Pedersen og Rasmus Høgfeldt Sørensen.

- De dømte også vores kamp i Skanderborg, og de har ødelagt begge kampe med mærkelige kendelser, som dog har ramt begge hold. De har ikke niveau til 1. division, mener Jan Hansen.

Vendyssel spiller sin tredje udekamp i træk lørdag 1. november mod VSH 2002.