Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssels første nederlag i DRINX Arena

Vendsyssel Håndbold er ude af årets pokalturnering, Santander Cup. Torsdag aften led ligaoprykkerne deres første nederlag nogensinde i DRINX Arena, da Horsens Håndbold Elite rejste hjem fra Syvsten med en sejr på 28-22 (12-9).

 

Mens Vendsyssel kun havde 11 spillere på holdkortet, rådede gæsternes cheftræner, Lars Frederiksen, over 14 spillere, og Horsens havde generelt flere strenge at spille på end hjemmeholdet. Publikum kunne dog med tilfredshed konstatere, at Vendsyssel bed godt fra sig i alle 60 minutter og viste en fin indstilling.

Det var også en tilfreds cheftræner, Kent Ballegaard, som efter pokalnederlaget udtalte sig til Kanal Frederikshavn:

- Jeg er ovenud tilfreds med vores indsats. Får vi minimeret vores udfald, fik vi konstateret, at vi er fuldt på højde med Horsens rent spillemæssigt, inklusiv fysikken og tempoet. De få ressourcer, vi har, får vi rigtig meget ud af, og det gør mig fortrøstningsfuld inden sæsonstarten, som er vores klare fokus.

Sagde altså Kent Ballegaard, som selv gjorde sig bemærket med en langt mere afdæmpet attitude på sidelinjen, end vi har været vant til i 1. division.

Tre spillere fik debut i den sorte Vendsyssel-trøje, og trioen efterlod et lovende indtryk. Fløjspilleren Steinunn Hansdottir blev kåret til Kampens Spiller og ligner allerede en publikumsfavorit med sin udstråling og figthervilje. Bagspilleren Frida Maag Damgaard var i den forgangne sæson topscorer i 1. division, da hun spillede i DHG. Hun sluttede fint med tre scoringer og ligner en nøglespiller, når hun får lidt mere selvtillid i liga-sammenhæng. Endelig gav nordmanden Synna Lien flere prøver på sit talent i målet.

Vendsyssels midterforsvar fungerede godt i pokalkampen, men til gengæld var der for meget plads på fløjene, hvor Horsens scorede 13 ud af sine 28 mål.

Målscorere for Vendsyssel:
Sofie Sletskov 4
Frida Maag Damgaard 4
Cecilie Termansen 3
Ida Andersen 3
Christina Pedersen 3
Steinunn Hansdottir 2
Henriette Hansen 1
Mette Bejder 1
Pernille Brandenborg 1

Vendsyssel indleder ligasæsonen onsdag 26. august kl. 19.30 hjemme mod Nykøbing Falster.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close