Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Venstre ønsker større fokus på mental sundhed

Mental sundhed gælder for alle borgere i alle aldre og har stor betydning for den enkeltes trivsel i dagligdagen.

 

For kort tid siden blev der offentligtgjort en ny “Sundhedsprofil”, der måler, hvordan det står til med sundheden i blandt andet Frederikshavn Kommune. Den viser, at der er plads til forbedringer. Et af områderne er inden for mental sundhed.

- Sundhedsudvalget besluttede i april at iværksætte indsatser, som bringer os under regionsgennemsnittet inden den kommende sundhedsprofilundersøgelse om et par år. Venstre ønsker derfor, at der sættes handling bag ordene, og at der i Sundhedsudvalgets budget for 2019 øremærkes midler, og der sker konkrete tiltag for at fremme mental sundhed, siger byrådsmedlem Jytte Høyrup (V).

I sidste periode blev der vedtaget en ny sundhedspolitik, "Sundhed med lyst til livet", og ud fra den og de initiativer, der allerede er igangsat, vil Venstre have indsatsen op i gear.

- Vi har behov for en oversigt over igangværende tiltag, som kan belyse, hvor vi allerede har iværksat initiativer og samtidig skabe klarhed omkring, hvor ekstra midler især vil give en gevinst. Ud fra de oplysninger vil Venstre foreslå arbejdet intensiveret og meget gerne på tværs af forskellige områder i kommunen, for eksempel arbejdsmarked, sundhed og unge, som indsatserne kommer flest mulige til gavn og glæde og så det kan være med til at give et trivselsløft, udtaler Jytte Høyrup, Venstres medlem af Sundhedsudvalget.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close