Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.02.2015 | Af: Kanal Frederikshavn

Vestergaard Group køber sig ind i norsk virksomhed

Vestergaard Marine Service har overtaget 49 procent af aktierne i Giske Servicebase.
Vestergaard Marine Service A/S, en del af Vestergaard Group med base i Frederikshavn, har købt sig ind i den norske virksomhed Giske Servicebase AS med domicil i Ålesund på den norske vestkyst. Med købet befæster Vestergaard Group sin position på det norske marked for offshore og fiskerflåden.

 

Giske Servicebase AS er det andet norske søsterselskab i Vestergaard Group, der foruden fem selskaber i Danmark og Brasilien også tæller norske VMS SafePort, der er hjemmehørende på oliebasen Mongstad nord for Bergen.

Vestergaard Marine Service supplerer Giske Servicebase med de nordjyske kernekompetencer indenfor service og reparation af dieselmotorer, gear og propeller indenfor det maritime og offshoreområdet. Giske Servicebase har specialiseret sig i opgaver indenfor stål, aluminium og rustfrit samt reparation og vedligehold af dæksudrustning og øvrigt driftsudstyr.

Daglig leder af Giske Servicebase, Svein Aasemyr, etablerede virksomheden i februar 2012, og målet er at kunne tilbyde komplet service på maskineri.

- Det har hele tiden været en del af vores strategi, at vi vil kunne tilbyde vore kunder de rigtige kompetencer. Vestergaard Marine Service er den bedste aktør at samarbejde med for at styrke vore tjenester indenfor det mekaniske, siger Svein Aasemyr.

Morten Vestergaard, der er adm. direktør i Vestergaard Marine Service, ser i høj grad medejerskabet af Giske Servicebase som en strategisk satsning.

- For os handler det også om at være til stede i området, hvor flere af de norske offshore-rederier, der er kunder hos Vestergaard Group, har base. Derudover er der i Ålesund en stærk trawler-cluster samt en del nybygningsværfter, som kan åbne for en udvikling af vores samlede marked, siger Morten Vestergaard.

Ejerskabsudvidelsen er kommet i stand ved en aktieemission, og aktiemajoriteten er stadig på norske hænder, idet Vestergaard Marine Service har overtaget 49 procent af aktierne i Giske Servicebase.

FAKTA OM EJERSKABSUDVIDELSEN

 Giske Servicebase AS blev stiftet i februar 2012 og har domicil i Ålesund på den norske vestkyst

 Selskabets kernekompetencer er generelt vedligeholdelsesarbejde indenfor stål, aluminium og rustfrit, teknisk opfølgning af værkstedsophold som klassinger samt reparation og vedligehold af dæksudrustning og øvrigt driftsudstyr

 Med danske Vestergaard Marine Service A/S i ejerkredsen er kompetencerne blevet styrket på det mekaniske område, ikke mindst indenfor motorservice og -reparation

 Danske Vestergaard Group, hvis største selskab er Vestergaard Marine Service A/S med hjemsted i Frederikshavn, omfatter desuden VMS Turbo, handelsselskabet DT-Interlink samt VMS Technology, der har specialiseret sig i opgaver indenfor ingeniørtjenester og projektledelse. Dertil kommer et selskab i Rio de Janeiro, VMS do Brasil, samt det norske søsterselskab VMS SafePort på Mongstad

 Se også: www.aleskip.no og www.vms.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close