Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

- Vi gør klogt i ikke at stikke folk blår i øjnene

Formanden for Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune, Anders Brandt Sørensen (S), er glad for, at regeringen sender 4,2 millioner kroner til landets nordligste kommune.

 

Regeringen har afsat 500 millioner kroner i år til bedre normeringer i børnehaver og vuggestuer. 4,2 millioner kroner ender i Frederikshavn Kommune. Det er godt, men Anders Brandt Sørensen bryder trods alt ikke ud i vild jubel.

- Vi er glade for hver en krone til de mindste, og jeg tillader at glæde mig over, at vi kan forbedre normeringerne. Vi har selv arbejdet hårdt for bedre normeringer, og jeg glæder mig over, at Økonomiudvalget igen i 2021 skåner børneområdet for 1%-besparelsen, siger Anders Brandt Sørensen.

Men, men, men.

- Vi er samtidig klar over, at vi langt fra er i mål. Og jeg tror, vi alle gør klogt i ikke at stikke folk blår i øjnene. Ja, vi kan nu gøre det bedre. Vi får flere hænder, skuldre, knæ til vores institutioner. Det har vi brug for. Vi ved, ligesom medarbejderne, forældrene og bedsteforældrene ved, at vi stadig er et langt sejt træk fra målet om minimumsnormeringer, erkender B&U-formanden.

Han er ikke i tvivl om, at en fornuftig udligning mellem kommunerne vil være med til at kunne gøre underværker for de mindste i Frederikshavn Kommune.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close