Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2012 | Af: Helle Krogsgaard

Vi venter i spænding på den politiske afgørelse

Protestgruppen venter i spænding på Plan- og Miljøudvalgets møde 6. november. Der er kun et acceptabelt svar, skriver gruppen i dette indlæg.
Protestgruppen mod Vindmølleprojektet Tamholt har sendt dette indlæg: Vi er fulde af fortrøstning. Vi følte os godt modtaget af vores borgmester Lars Møller, da vi afleverede 430 synspunkter og indsigelser onsdag 26. september.

 

Vi har ligeledes med stor glæde læst, at flere kommuner bl.a. Horsens, Gribskov, Billund, Arden og senest Aarhus Kommune har valgt at nedlægge planlagte vindmølleprojekter i deres vindmølleplan. Politikerne valgte her klogt at stoppe op og lytte samt respektere de massive protester fra borgerne i kommunen.

Det er heldigvis gået op for mange, at nye kæmpevindmøller på land placeret efter den nuværende vindmøllebekendtgørelse ikke beskytter mennesker tilstrækkeligt. Afstandskravene er bl.a. en af de ting, som flere politikere, læger og professorer fra bl.a. Aalborg Universitet har sagt skal ændres, for at mennesker kan leve som naboer til kæmpevindmøller uden, at de skal risikere, at deres helbred og livskvalitet bliver forringet.

Kæmpevindmøller, der er dobbelt så høje som Cloostårnet, hører hjemme på havet, og vi håber, at vores politikere i Frederikshavn Kommune indser, at opstilling af kæmpevindmøller i et forholdsvis tæt befolket område ikke giver mange personlige stemmer fra mennesker, som foruden at blive stavsbundet også løber en sundhedsmæssig risiko.

Vi venter i spænding på Plan- og Miljøudvalgets møde 6. november, og for os er der naturligvis kun et acceptabelt svar.

På vegne af Protestgruppen mod vindmølleprojektet Tamholt

Randi Funch
Bouetvej 2
Øksenhede
9300 Sæby

Helle Krogsgaard
Understedvej 132
Understed
9300 Sæby

Jan Thomsen
Øksenhedevej 4
Øksenhede
9300 Sæby

Ella Nørgaard
Øksenhede vej 12
Søndergaard
9300 Sæby

Nils Gadensgaard
Understedvej 128
Understed
9300 Sæby

Michael Schmidt
Sæbygaardvej 73
Øksenhede
9300 Sæby

 

BillederTilføj billede


FOTO: frank tophøj

 

Kommentarer

Del denne artikel

05-11 - Mystisk undersøgelse ligner despera...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close