Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Vil du sælge virksomhed? Få hjælp hos en revisor

Har du haft en virksomhed, som du har puttet meget sved, blod og tårer i? Så er det fedt at se, at din startup har båret frugt, og at arbejdet kunne svare sig. Men agter du at blive ved med at drive virksomheden for evigt? Måske er svaret nej: Det kunne egentligt være sjovt at sælge din virksomhed, enten fordi du gerne vil prøve noget andet, eller fordi det er det, der bedst kan svare sig lige nu.

 

Artiklen er sponsoreret af RéVision+

Hvordan griber du salg af din virksomhed an? Det er i hvert fald klogt ikke at stå alene med det, for du skal igennem et virvar af erhvervsjura for at komme helskindet ud på den anden side med en stor pose penge i hånden. Du kan fx få hjælp hos en revisor, uanset om nogen har tilbudt dig at købe din virksomhed, eller du ønsker at sætte den til salg. Så får du hjælp til at komme godt igennem dit køb.

Gør din virksomhed attraktiv at købe
Nu er det ikke fordi, en revisor bare behøver stå for, at juraen er i orden, når virksomheden sælges. For selvfølgelig kan de også byde ind med indsigt i, hvordan du gør din virksomhed så værdifuld som overhovedet muligt. Hvis du sætter din virksomhed til salg, bliver det fx aktuelt for dig at tage stilling til, hvem du vil udlevere salgsprospekterne til. Er flere interesserede i køb, kan du sætte prisen højt.

Nå i mål med salg af virksomhed
Der er ingen grund til at gå hovedkulds til værks, når du vil sælge virksomhed. Hvis du ønsker faktisk at få noget for den, skal du være metodisk. Kan du ikke selv opfinde den dybe tallerken, hvad gælder din fremgangsmåde ved salg? Så få en revisor til at hjælpe – de har indsigten, der bringer dig i mål.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close