Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.03.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Vil du smage nyt, men velkendt? Spis på Fanø

At rejse er at spise. For mens du er afsted ude i verden, skal du selvfølgelig prøve de lokale retter – eller i det hele taget bare noget andet mad end det, du kender fra dit eget køkken.

 

Artiklen er sponsoreret af Vadehavskysten

Tager du til Kreta, Italien eller et andet rejsemål nær Middelhavet, så står kosten på masser af grønt, fisk og planteolie. Og tager du til Frankrig, skal du smage oste og vine. Hvad så, hvis du bliver her i landet, fx på Fanø?

Smag alt godt fra havet på Fanø
Nu er det ikke fordi, den lille ø ud for Esbjerg er spækket med Michelin-stjernede restauranter, men derfor byder Fanø stadigvæk på store kulinariske oplevelser. Historisk har fiskeri fyldt rigtigt meget på Fanø, hvilket vel giver sig selv, når der er vand overalt omkring én. Hvis du er på ferie i det vestlige Jylland og ønsker at smage bakskuld eller hummerbisque, så kan Fanø være det rette sted at besøge.

Hent kød og øl fra de lokale

Hvor fisk og skaldyr er hentet fra havet og ikke som sådan bærer præg af Fanøs terroir specifikt, så byder øen dog på lokalt producerede, lækre sager. Øen har eget bryghus og en lokal slagter. Hvis du ikke er vild med kun at spise ting fra et fiskenet, kan du få en hyggelig aften ud af at stege noget kød og skylle det ned med en IPA. Fanø er et skønt sted at besøge, når du vil smage nyt, men ikke ukendt.

Udvid din kulinariske referenceramme
Læg vejen forbi en lokal kro, badehotel eller burgerbiks, når du besøger Fanø. Øen giver rig mulighed for at gå eller cykle en masse ture, så du skal nok få forbrændt de kalorier, du indtager – hvis du ikke vælger at dase ved sommerhuset dagen lang. Udvid din kulinariske referenceramme – tag til Fanø!

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close