Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.07.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Vil købe Jerup Gl. Mejeri og skabe et naturgalleri

Jan Michael Madsen: - Vi havde en uovertruffen ferie i Molivos.
Årets sommerferie på Lesbos gjorde stærkt indtryk på Jan Michael Madsen, som har ansvaret for Tordenskioldsdage. Her i Kanal Frederikshavns sommerserie afslører han også, hvad han vil gøre ved Jerup Gl. Mejeri, hvis han vinder 10 millioner kroner i lotto.

 

Hvad skal du lave i din sommerferie?

- Sommerferien er afholdt lidt tidligt i år for mit vedkommende. Vi har været sydpå. Lesbos i Grækenland, nærmere bestemt Molivos. Kan varmt anbefales, der er så helt igennem fantastisk. Og grækerne har brug for vores besøg. De store flygtningestrømme i 2015 og 2016 får mange turister til at holde sig væk desværre, og det er helt uden grund. Vi havde en uovertruffen ferie i Molivos.

Hvilke steder nyder du allermest i dit nærområde her om sommeren?

- Jerup Hede. Her bor jeg, og der er alt, hvad hjertet begærer, hvis man er til natur og ro.

Hvilken ferie glemmer du aldrig?

- Den jeg lige har været på. Den står jo også forrest i erindringen, kan man sige. Men den lille by Molivos er så helt igennem speciel og unik græsk, at den vil overraske alle. Et besøg værd.

Hvilke opgaver bliver de vigtigste for dig resten af året?


- Det bliver Tordenskioldsdage ved Krudttårnet her i Frederikshavn, og så har vi lige færdigbeskrevet en aftale med Nationalmuseet i København om et tre-årigt projekt med Tordenskioldsdage i hovedstaden. Vi har af den grund derfor i år den økonomiske ramme til nogle stærke satsninger i det historiske skuespil. Det kan alle frederikshavnere og københavnere glæde sig til.

Hvad vil du gøre, hvis du vinder 10 million kroner i lotto?


- Så ville jeg købe Jerup Gl. Mejeri og skabe et naturgalleri med foto- og malerikunst af forskellige kunstnere. I galleriets egen-produktion ville jeg anvende den fredede sommerfugl Hedepletvingen som gennemgående budskab, farver og fortælling.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close