Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.09.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

Vil SF danne fælles front mod forringelser?

Kasper Lau (DF): - I en global verden med en hidtil uset befolkningstilvækst er der mange årsager til, at stadig flere mennesker flygter. Globalt set kom der eksempelvis i 2018 det største antal nye asylansøgere fra det socialistiske land Venezuela.
Byrådsmedlem Kasper Lau (DF) har skrevet dette indlæg: I et nyt læserbrev (7. september) kan man se, hvordan SF’s repræsentant (i byrådet, red.) forsat er optaget af at kritisere andre. Det er en ærgerlig tilgang i en tid, hvor der netop er behov for at danne fælles front mod de kommende besparelser indenfor socialområdet.

 

Det er helt korrekt, at Dansk Folkeparti har støttet op om et skattestop. I en tid, hvor borgernes velfærd forringes år efter år, så ville det da også være hovedløst uretfærdigt, hvis borgerne skulle fratvinges flere af deres hårdt tjente penge. Jeg kan så også notere mig, at den nye aftale mellem kommunerne og regeringen, som SF udgør et parlamentarisk grundlag for, har valgt at forsætte skattestoppet.

At tillægge Dansk Folkeparti ansvaret for de frygtelige situationer nede i Mellemøsten, vidner både om en manglede erkendelse om den indsats, som de veluddannede danske styrker har ydet nede i området og om hele den konfliktpræget historie, som området desværre bisidder. Vores danske styrker har ydet et beundringsværdigt bidrag til at opbygge lokalområder og beskytte civile mod barbariske overgreb. Betyder det, at hele vores indsats gik som planlagt? Nej, naturligvis ikke.

I en global verden med en hidtil uset befolkningstilvækst er der mange årsager til, at stadig flere mennesker flygter. Globalt set kom der eksempelvis i 2018 det største antal nye asylansøgere fra det socialistiske land Venezuela.

Jeg håber, at SF er villig til at flytte sin opmærksomhed over på at danne fælles front mod de kommende forringelser. Jeg rækker i hvert fald hånden frem i håbet om at danne fælles front.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close