Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Vil udvide skaterpark med projekt til 1,2 mio. kr.

Allerede inden 1. juli er det målet, at den eksisterende skaterpark ved Kappelborg i Skagen er blevet udvidet betragteligt. Projektet koster 1,2 millioner kroner.

 

Sammenligner man forslaget med andre anlæg i resten af Jylland, vil der kun være enkelte, som kan måle sig. Set i det lys vil skateparken formentlig kunne tiltrække store dele af regionens unge og teenagere, og ikke mindst byens egne, til Kappelborg og Skagen.

Det nye anlæg er en tube i beton og placeret ud mod Skolevej. I det skitserede forslag etableres et areal på 22 x 12 meter. Dette område forhøjes 70 cm og danner rammen om en bowl på 125 kvadratmeter med en dybde på 1-1,4 m. Bowlen er designet til både nybegyndere og erfarne brugere af skateboard og rulleskøjter såvel som løbehjul og bmx.

Foreningen til udvikling af Skagen levende byrum søger Økonomiudvalget om 200.000 kroner til projektet. Det vil sikre den samlede finansiering af projektet på godt 1,2 millioner kroner.

Skagen levende byrum skriver i sin ansøgning til Frederikshavn Kommune, at en udvidelse af skaterparken vil fastholde og udvide det lokale skatermiljø, som er blevet synliggjort efter etableringen af det nuværende anlæg. Miljøet består af 60-70 lokale unge. Dertil kommer et væsentligt antal af brugere fra den øvrige del af Frederikshavn Kommune og det øvrige opland.

Skagen levende byrum har blandt andet tilsagn om 100.000 kroner fra Roblon Fonden, 200.000 kroner fra ENV Fonden, 100.000 kroner fra Spar Nord Fonden, 100.000 kroner fra Estrid og Jørn Hesselholt, 75.000 kroner fra Skagen Byfond, 50.000 kroner fra Spar Vendsyssel og 112.000 kroner fra en anonym sponsor.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close