24. marts 2019 - kl. 00.03

Vilde floorball-semifinaler røg i forlænget spilletid

• 1 af 2
  • 2 af 2
    Herrerne førte 5-2, mens damerne var bagud 1-7. Begge kamp blev afgjort i forlænget spilletid.
Af: Kanal Frederikshavn

FLOORBALL: Både Frederikshavn Blackhawks damer og herrer var lørdag involveret i to vilde semifinaler, som begge blev afgjort i forlænget spilletid. Damerne tabte, mens herrerne vandt.

Blackhawks' damer var nede med 1-7 i lokalopgøret mod AaB, men med et fuldstændigt vanvittigt comeback - seks mål på seks minutter - tvang Blackhawks kampen ud i omspil.

Desværre måtte de se gæsterne fra AaB score i overtidens tredje minut. Men der er lagt op til en ny medrivende semifinale i Aalborg på lørdag. Her er frederikshavnerne tvunget til at vinde, idet der spilles bedste af tre kampe.

Herreholdet måtte også ud i et omspil. Her var det med det modsatte fortegn. Blackhawks var spilstyrende kampen igennem og var sikkert foran 5-2 langt ind i tredje periode. Men Copenhagen åd sig ind på hjemmeholdet og udlignede et par minutter før tid. Selv med en mand i overtal formåede hjemmeholdet ikke at få scoret det forløsende mål, men måtte i omspil.

Her skulle man også tre minutter ind i omspillet, før afgørelsen faldt. Til forskel fra damekampen var det Blackhawks herrer, der triumferede, men der måtte et Copenhagen-selvmål til for at afgøre kampen i Abildgårdhallen.

En ny semifinale venter i Abildgårdhallen i dag kl. 13.00 for herrernes vedkommende. Den kan godt blive spændende. Det er helt sikkert, at mestrene fra Blackhawks ikke kommer sovende igennem denne semifinaleserie.