Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.05.2017 | Af: Åse Bakland

Vinderne af Nybyggerne besøger Fr.havn Bibliotek

Der er lagt op til et utraditionelt og uhøjtideligt møde med Anne Bach og Todd Edlin, som ikke tidligere har prøvet kræfter med at holde foredrag.
Anne Bach og Todd Edlin fra TV2-programmet Nybyggerne kommer på Frederikshavn Bibliotek tirsdag 30. maj kl. 19.30. 

 

Parret vandt et hus til cirka 2,9 millioner kroner, som de flytter ind i, men hvordan mon det går nu, efter at kameraerne er slukket – og hvordan ser fremtiden ud?

- Det er sindssygt! Det er vildt!

Det var de eneste kommentarer studievært Peter Ingemann kunne få ud de to Nybyggere, Anne og Todd fra Grønt Hus, inden tårerne fik frit løb. Parret vandt efter 10 ugers hårdt arbejde et hus til en værdi af cirka 2,9 millioner kroner i Nybyggerne, hvor fire par konkurrerer om, inden for et begrænset budget, at lave den bedste indretning af hvert sit nybyggeri.

Hvordan har det været at være med i Nybyggerne, og hvad sker der, når man næsten fra dag til dag bliver et kendt ansigt? Det og meget mere er der chance for at få svar på, når parret gæster Frederikshavn Bibliotek.

- Det var helt spontant, at jeg fik ideen til at kontakte Anne og Todd, forklarer bibliotekar Merete Trap, som personligt har mødt parret i forbindelse med det åbent hus arrangement, der blev afholdt i de fire huse.

- De er nogle skønne mennesker, udover at de også er gode håndværkere, så er de også enormt sympatiske, fortæller Merete Tarp.

Hun føle lidt, at der mangler at bliver knyttet en sløjfe på Anne og Todds historie, og måske er der også andre, der gerne vil vide mere om det aalborgensiske par.

Der er lagt op til et utraditionelt og uhøjtideligt møde med de to, som ikke tidligere har prøvet kræfter med at holde foredrag.

- Vi forestiller os, at det bliver et improviseret møde, der også lægger op til, at publikum bliver involveret og er med til at sætte sit præg på aftenens forløb, forklarer Merete Trap.

Anne og Todd fortæller det, de har lyst til, og bagefter kan publikum få lov til at komme på banen og stille spørgsmål.

- Vi håber også, at der bliver mulighed for at stille spørgsmål via Facebook, supplerer Merete, som kunne forestille sig, at rigtig mange gerne vil høre om, hvordan det går nu, og hvilke fremtidsplaner parret har, eller hvor idéerne kommer fra - f.eks. til Lilis husseng.

Billetter til aftenen med Anne og Todd køber du her

Anne Bach studerer Digital Design og Kommunikation. Hun er fra Aalborg. Todd Edlin er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra New Zealand.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Åse Bakland

FOTO: Åse Bakland

FOTO: Åse Bakland

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close