Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

VM i Arena Nord: Danmark mod Sverige i finalen?

VM-kvalifikationen afvikles fra 30. januar til 2. februar 2020.
Frederikshavn og Arena Nord skal være værter for hele to puljer i mændenes VM-kvalifikation i floorball. Efter lodtrækningen er der lagt op til et brag en finale mellem floorball-stormagten Sverige og Danmark.


 

Kvalifikationen foregår 30. januar til 2. februar 2020 i Arena Nord med fire hold i hver pulje.

Lodtrækningen har gjort, at Frederikshavn får besøg af måske verdens største floorballnation Sverige, der p.t. er rangeret som nr. to i verden efter Finlands verdensmestre.

Lodtrækningen betyder, at der skal spille hele 16 landskampe mellem de otte nationer.

Gruppe A: Sverige, Polen, Slovenien og Ukraine
Gruppe B: Danmark, Estland, Great Britannien og Island

De to puljevindere spiller finale søndag 2. februar, ligesom der spilles om alle øvrige placeringer søndag.

- Det spændende er, hvis Danmark og Sverige kan leve op til deres placering på verdensranglisten, er de seedet til at mødes i finalen søndag. Skulle Danmark ikke klare formentlig Estland og slutte på andenpladsen i puljen, skal Danmark spille om tredjepladsen, hvor kun vinderen går videre til VM, så der er virkelig lagt op til nogle spændende dage i Arena Nord med floorball på højeste hylde, udtaler direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Floorball Danmark glæder sig over i samarbejde med lokale aktører i Frederikshavn at kunne vise verdenstoppen i floorball frem i kampe om at kvalificere sig til VM i Helsinki december 2020.

- Det bliver utrolig spændende, og vi er allerede godt i gang med forberedelserne og organiseringen med alle samarbejdspartnere om arrangementet i Arena Nord. Det er toppen af floorball i toppen af Danmark. Det kan kun blive rigtig godt, mener sekretariatschef Per Stærk Larsen, Floorball Danmark.

Billetterne til kampene sættes i salg snarest på Arena Nords hjemmeside, og man køber billet til en hel kampdag, som indeholder i alt fire kampe.

Som opvarmning til VM i floorball spiller både Danmarks mænd og damer landskampe i Arena Nord lørdag 9. og søndag 10. november 2019.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close