Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

West Coast Swing rykker ind i Kattegat Silo

Næste begynderhold går i gang i uge 43.
West Coast Swing Aalborg & Aarhus og Academy of Dance by Simonsen i Frederikshavn har indgået et samarbejde og deler således fremover det skønne dansestudie på tredje sal i Kattegat Silo.

 

- Dansestudiet har et helt perfekt dansegulv, spejlvægge og selvfølgelig et super lydanlæg. Derudover loungeområder udenfor studiet med den skønneste udsigt over havneområde og dele af Frederikshavn by. Automat med drikkevarer er desuden tilgængeligt. Vi er så stolte og super glade for vores nye samarbejde med de super sejeste dansere fra Academy of Dance By Simonsen, udtaler Jette Pedersen, West Coast Swing Aalborg & Aarhus.

Hun oplyser, at næste begynderhold går i gang i uge 43. Tilmelding sker via westcoastswing.nemtilmeld.dk.

West Coast Swing blev introduceret i Danmark i 2017 og er stadig ny og ukendt for mange. West Coast Swing er til gengæld en af de mest populære pardanse i stort set hele verden. Især i vores nabolande Norge, Sverige, Tyskland er dansen nærmest eksploderet.

I Danmark tilbydes der kun undervisning i Aalborg, Aarhus og nu også Frederikshavn.

- West Coast Swing er skøn dans med de fedeste "moves and styles", som kan danses til stort set alt det populærmusik, der spilles i radion, siger Jette Pedersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close