Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2018 | Af: Michael Frederiksen

WH bekræfter: Nick Olesen forlader klubben

Nick Olesen udnytter en klausul i sin kontrakt og fortsætter karrieren i udlandet. Foto. iShoot.dk
Elite Nord Frederikhavn bekræfter i dag i en pressemeddelelse den nyhed, som Kanal Frederikshavn allerede bragte i går. Nick Olesen forlader Frederikshavn White Hawks.


 

- Vi må desværre oplyse, at Nick Olesen har valgt at søge nye udfordringer i udlandet. Han har valgt at gøre brug af en udlandsklausul i sin kontrakt, som udløb her i maj. Vi ønsker naturligvis Nick held og lykke i udlandet og håber, at han en dag vender tilbage til White Hawks, skriver Elite Nord Frederikshavn i en kortfattet pressemeddelelse.

Den 22-årige forward scorede 29 mål i grundspillet i den forgangne sæson. Dermed var han topscorer (mål) i Metal Ligaen. Så sent som i februar forlængede Nick Olesen sin kontrakt med White Hawks for yderligere to sæsoner. Han bekræfter dog, at en klausul i kontrakten gør det muligt for ham at skifte til en udenlandsk klub.

- Men jeg har ikke skrevet med andre klubber end Frederikshavn, og min agent har heller ikke en kontrakt liggende, sagde Nick Olesen i går til Kanal Frederikshavn.

I dag har piben fået en anden lyd. Nick Olesen er tabt for White Hawks.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close