Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

WH-forward ude resten af sæsonen efter operation

Mathias Mølgaards sæson er færdig efter kun 18 kampe. Foto: iShoot.dk
Frederikshavn White Hawks må undvære sin stærke forward Mathias Mølgaard resten af sæsonen.

 

Den 26-årige WH-spiller er i denne uge blevet opereret i skulderen, og lægerne vurderer, at han skal holde ni måneders pause fra isen.

- Det er desværre rigtigt, udtaler Henrik Andersen, direktør Elite Nord Frederikshavn A/S, selskabet bag Frederikshavn White Hawks.

Mathias Mølgaard er efter klubskiftet fra barndomsklubben Herning i gang med sin anden sæson i Frederikshavn, hvor det er blevet til seks point (4+2) i 18 kampe. I debutsæsonen blev han noteret for 20 point (8+12) i 48 kampe - hans hidtil bedste i landets bedste ishockeyrække.

Mathias Mølgaard er en af de fysisk stærke spillere i WH's trup. Han tør bruge musklerne mere end gennemsnittet. Set fra tilskuerrækkerne ligner han også en spiller, der har det godt med at bruge mundtøjet i et forsøg på at irritere modspillerne.

Med otte udlændinge i truppen kan White Hawks ikke bare erstattet langtidsskadede Mathias Mølgaard med en udlænding, da loftet netop er otte udlændinge.

Vil I hente en dansker?


- Det kan vi ikke svare på nu. Kristian Jensen kommer heldigvis tilbage fra næste kamp, og vi ser tiden an. Vi træffer ingen forhastede beslutninger på dette tidlige tidspunkt af sæsonen, siger Henrik Andersen til Kanal Frederikshavn.

Ved siden af ishockeykarrieren arbejder Mathias Mølgaard som bilsælger hos Uggerhøj i Frederikshavn. Hans kontrakt med høgene udløber efter denne sæson.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close