Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.01.2019 | Af: Michael Frederiksen

WH'er: - Vi skal arbejde hårdere og kigge indad

Mads Larsen: - Vi skal vise større vilje og energi. Det skal komme fra træningerne, hvor vi begynder at kræve mere af hinanden.
Frederikshavn White Hawks' enlige målscorer i 1-4-nederlaget til SønderjyskE, Mads Larsen, peger på flere konkrete problemer p.t. hos høgene.

 

Tirsdagens nederlag var det sjette i træk i Metal Ligaen.

- Der er ting, som skal ændres. Vi skal arbejde hårdere og kigge indad. Det har ikke været godt nok. Først og fremmest gælder det om, at vi er klar fra start, når pucken bliver smidt i første periode. Vi skal vise vilje og energi. Det skal komme fra træningerne, hvor vi begynder at kræve mere af hinanden. Det kommer ikke af sig selv. Det er hårdt arbejde, pointerer Mads Larsen.

Det lyder som om, at du siger, at I skal tage jer sammen?

- Selvfølgelig skal vi det. Det er sjette kamp, vi taber. Det har ikke været godt nok. Der skal ske noget.

Kanal Frederikshavns udsendte måtte væbne sig med tålmodighed, da cheftræner Jari Pasanen lukkede døren i flere minutter umiddelbart efter kampen.

- Det er sjette kamp i træk, det ikke går vores vej, så det er klart, at der er ting, vi skal snakke om. Vi er inde i en downperiode, men vi skal videre. Det skal nok komme. Vi er nødt til at være positive, og det skal ikke være en undskyldning, men det bouncer heller ikke lige vores vej for tiden, mener WH-backen.

Et eksempel på det var Evan Jaspers kæmpe afbrænder få sekunder før SønderjyskE-scoringen til 2-0. WH'eren var helt fri, men sendte pucken på ydersiden af stolpen.

Mads Larsen er overbevist om, at Frederikshavn kommer ud af krisen.

- Vi har en sindssyg god gruppe derinde og et godt omklædningsrum, og vi har vist tidligere i sæsonen, at vi kan spille godt og vinde hockeykampe, udtaler Mads Larsen, der er noteret for fem point (3-2) i 13 kampe i denne sæson.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close