Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.05.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

White Hawks bekræfter: Galansky ny keeper i WH

Tadeas Galansky blev i februar 2016 kåret til Årets Pokalfighter, da Odense vandt 4-0 over White Hawks i finalen i Scanel Hockey Arena. Foto: Jan Korsgaard
Den 25-årige tjekkiske målmand Tadeas Galansky skifter fra Aalborg Pirates' danske mestre til Frederikshavn White Hawks.

 

Det skrev Kanal Frederikshavn allerede 7. april, og i dag bekræfter Elite Nord Frederikshavn klubskiftet i en pressemeddelelse.

Tadeas Galansky kom til Danmark i 2015 og har et rigtig godt kendskab til. hvordan man vinder titler i dansk ishockey. Det vidner pokaltitler med både Odense og Aalborg og senest et dansk mesterskab med Aalborg om.

- Vi har ofte set Galansky levere mirakler på stregen, og han var vel ene mand om at vinde pokaltitlen, da Odense rejste fra Frederikshavn i champagne rus for tre sæsoner siden, skriver Elite Nord Frederikshavn.

Galansky er 25 år, men har allerede været vej af USA og Finland, siden han forlod hjemlandet Tjekkiet i 2009.

- Vi tror, vi har fundet den helt rigtige keeper til Frederikshavn White Hawks. En ung keeper, der stadig er sulten efter succes, og en keeper, der er dedikeret til at spille ishockey på topplan, lyder det fra Elite Nord Frederikshavn.

Tjekken bliver udstyret med trøje nummer 29.

Ifølge WH-direktør Henrik Andersen er det endnu ikke afgjort, hvem der skal være andenmålmand i White Hawks. Henrik Andersen forventer, at klubben præsenterer fire-fem spillere yderligere ind 1. august.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close