Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

White Hawks forlænger Nick Olesens kontrakt

Nick Olesen (t.h.) snupper to sæsoner med i den hvide trøje. Foto: Jan Korsgaard
Frederikshavn White Hawks har forlænget aftalen med topscorer Nick Olesen, så den gælder to sæsoner mere. 

 

Nick Olesen kom hjem til Frederikshavn efter et ophold i udlandet. Han han i White Hawks vokset sig til en af de stærkeste angribere i Metal Ligaen. Han er lige nu den mest scorende spiller i Metal Ligaen og er netop udtaget til landsholdet i denne uge.

- Nick er en ombejlet spiller i danske og udenlandske klubber, så derfor er vi ekstra stolte over, at vi kunne forlænge hans kontrakt med yderligere to år. Klubben har et ønske om have så mange spillere af egen avl som muligt, og vi er derfor rigtig glade for, at Nick fortsætter i Frederikshavn de næste to år, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

White Hawks vurderer, at Nick Olensen kan udvikle sig yderligere.

- Han vil i de kommende sæsoner uden tvivl få endnu mere ansvar på holdet, og vi ser frem til mange scoringer fra ham i de kommende sæsoner.

Selv siger Nick Olesen om forlængelsen:

- Jeg er rigtig glad for forlængelsen af kontrakten med White Hawks, da jeg arbejder målrettet efter at komme til at spille på så højt et niveau som muligt. Indtil jeg er klar til dette, kan jeg ikke forestille mig at spille i nogen anden klub end min moderklub - forudsat selvfølgelig, at forudsætningerne i klubben er til stede.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jan Korsgaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close